Barça B – RCD Mallorca: Primera derrota al Mini (0-1)

Barça B – RCD Mallorca: Primera derrota al Mini (0-1)

L’equip d’Eusebio pateix la primera derrota de la temporada al Mini contra un dels equips punters de la Liga Adelante, el Mallorca Els blaugranes, que han merescut més, han vist com Dongou marxava lesionat al minut 30 de la primera meitat

El Miniestadi ha presentat una gran entrada per rebre un dels equips punters de la Liga Adelante, el RCD Mallorca. El Barça B, amb baixes per al partit, ha caigut per la mínima (0-1) en un partit de Primera. La mala sort dels d’Eusebio s’ha vist augmentada amb la lesió del davanter camerunès Dongou al genoll esquerre. Aquesta derrota deixa el filial blaugrana amb 10 punts a la classificació.

Control blaugrana i ocasions balears

Una tarda esplèndida i un sol de justícia han estat protagonistes d’un gran partit de futbol. Un matx que ha començat dominant el conjunt d’Eusebio Sacristán, si més no pel que fa al control de la pilota. Possessions llargues i arribades a la frontal de l’àrea gran que no acabaven en clares ocasions de gol.

Qui ha tingut la primera gran ocasió del partit ha estat el Mallorca. Al 16 de la primera meitat una errada defensiva blaugrana l’ha aprofitat Casadesús per plantar-se sol davant Masip. El davanter mallorquinista ha cedit la pilota al seu company Gerard, que, sol dins l’àrea petita, ha enviat la pilota fora. A partir d’aquest instant l’equip balear ha passat a tenir les ocasions més clares. Gerard, en primera instància, i Nsue, al 26 de la primera meitat, han estat a punt d’aconseguir el primer gol del partit, però un segur Jordi Masip ho ha evitat.

Lesió de Dongou

Al 30 de la primera meitat, després d’una jugada d’atac dins l’àrea, Dongou ha caigut lesionat. El davanter camerunès ha hagut de ser substituït per Edu Bedia. Ja al temps de descompte d’aquest primer temps, una errada de la defensa visitant ha permès a Nieto controlar la pilota dins l’àrea gran i cedir-la a Joan Román, que, amb un toc suau amb l’interior del peu, ha estat a punt d’obrir el marcador. Malgrat les ocasions d’ambdós equips, el marcador no s’ha mogut a la mitja part.

Marca el Mallorca, debuta Sanabria

L’inici de la segona meitat ha estat semblant al de la primera. El domini del Barça, però, sí que s’ha transformat en ocasions de gol. Cal destacar la del minut 46 de la represa, quan Joan Román ha xutat desviat, prop del pal dret de la porteria defensada per Miño des de la frontal de l’àrea. I quan semblava que el partit estava adormit, i després d’una possible falta sobre Patric que l’àrbitre no ha assenyalat, Casadesús, amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha entrat fregant el pal dret de la porteria de Masip, ha aconseguit el 0-1. Cercant el gol de l’empat, Eusebio ha fet debutar en partit oficial amb el ‘B’ el davanter juvenil paraguaià, Tonny Sanabria.

Sense sort

El tram final del partit ha estat un voler i no poder del conjunt català. Les internades de Joan Román i la qualitat de Denis Súarez han dut de corcoll els mallorquinistes. Ferms en defensa durant tot el partit, els balears han comptat amb la bona actuació de Miño, que, en el tram final, ha salvat el seu equip amb dues grans intervencions. La primera, desviant una centrada de Patric al cor de l’àrea petita, quan els davanters blaugrana estaven llestos per empènyer la pilota al fons de la xarxa. I la segona, refusant un fort xut d’Ilie a l’escaire amb la mà esquerra quan l’esfèrica ja es colava cap a la porteria. Tot i els intents dels darrers minuts, els d’Eusebio no han pogut anotar el gol de l’empat. Al final, 0-1 i primera derrota de la temporada al Mini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut