Barça B - Hèrcules CF: L’any comença molt bé al Mini (5-0)

Barça B - Hèrcules CF: L’any comença molt bé al Mini (5-0)

El recital d’Adama, una assistència i un gol, i les dianes de Planas, Denis Suárez (2) i Dongou han estat el colofó a una gran tarda de futbol al Miniestadi

Demostració d’intencions del Barça B per al 2014. El conjunt d’Eusebio no ha tingut pietat del rival i s’ha emportat els tres primers punts de l’any al Miniestadi. Adama, amb un gol i un recital per la banda dreta, Planas, obrint el marcador, Denis Suaréz, amb dues dianes, i Dongou han posat l’encert en una tarda de futbol impecable.

Tres punts vitals

Tensió i ganes de marcar des de bon inici. Ambdós equips, amb la mateixa necessitat de punts, han trepitjat el Miniestadi amb la clara intenció d’emportar-se els tres en joc. Els valencians han apostat per pressionar la sortida de pilota barcelonista, mentre que el filial ha centrat el seu protagonisme ofensiu en els extrems.

Una de les ocasions més clares ha caigut del bàndol visitant. L’exblaugrana Gai Assulin ha marcat el que suposava el primer gol de la tarda. L’àrbitre, però, l’ha anul·lat per posició antireglamentària del jugador.

L’elegància de Planas i l’explosió d’Adama

A base de toc el Barça B ha començat a fer carburar els engranatges de la maquinària futbolística. Una passada de Denis Suárez l’ha aprofitat Planas per marcar el primer gol de la tarda. El central ha retallat amb la dreta i ha col·locat la pilota al pal llarg amb una definició exquisida. Tot i el gol, els blaugranes han protagonitzat jugades dubtoses en l’apartat defensiu que han permès a l’Hèrcules inquietar la porteria d’Ortolá. Escassi ha enviat una rematada fora en la millor ocasió visitant.

Enmig d’un domini altern ha aparegut la velocitat d’Adama per ampliar l’electrònic. La fletxa de L’Hospitalet, després d’una jugada personal, ha assistit Suárez perquè batés Falcón a plaer (2-0, min 43). Abans del segon gol, Espinosa ha vist targeta groga, la cinquena de la temporada, i es perdrà el proper partit.

El xou no s’atura

El retorn a la gespa ha suposat la continuació del recital ofensiu d’Adama. Una bona passada a l’espai d’Espinosa l’ha aprofitat Adama que, amb velocitat, s’ha plantat davant Falcón i l’ha batut per sota el seu cos. A l’espectacle d’Adama s’hi ha apuntat Dongou. El ‘9’ barcelonista ha recollit una passada d’Ilie i des de la frontal, amb el peu esquerre, ha empalmat un xut creuat imparable per al porter visitant (4-0, min 59).

La cirereta la posa Denis

Després d’una passada d’Adama que Nieto ha enviat al pal, ha arribat la sentència a pilota parada. Denis Suárez ha executat un llançament perfecte des de la frontal que s’ha colat per tot l’escaire de la porteria de Falcón.

Amb aquest triomf el conjunt d’Eusebio respira i s’allunya de les posicions de descens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut