Barça B - Alabès: Remuntada i cap amunt (2-1)

El Barça B, amb dianes de Sandro i Denis Suárez, ha capgirat un gol de l’Alabès al tram final del partit i se situa de ple a la zona alta de la taula Amb 44 punts, el conjunt d'Eusebio Sacristán entra de ple en la lluita per les posicions de 'play-off'

El Barça B ha tornat a guanyar al Miniestadi, aquest cop contra l’Alabès. El conjunt d’Eusebio Sacristán ha capgirat un gol del conjunt basc mitjançant Sandro, de cap, i Denis Suárez, amb una bona acció individual. Amb 44 punts, el filial blaugrana s’enganxa a la zona alta de la classificació abans de visitar el líder, l’Eibar, el cap de setmana vinent.

Com és habitual al Miniestadi, el Barça B ha començat el partit portant el pes del joc. De fet, l’Alabès no ha controlat una possessió fins al minut 5. Ilie ha protagonitzat la primera aproximació del filial blaugrana amb un xut interceptat per la defensa, i uns minuts més tard l’equip basc ha avisat amb una acció de Viguera que ha neutralitzat Edgar Ié. La primera ocasió ben clara, però, ha arribat mitjançant un sempre veloç Adama, que ha obligat Goitia, el porter visitant, a intervenir.

La banda dreta ha estat la més perillosa del Barça B durant la primera part. En una jugada de combinació entre Bedia, Patric i Dongou, el camerunès no ha arribat a rematar per centímetres. Només dos minuts després, al 22, Unai Medina ha replicat per a l’Alabès amb un xut ajustat sense conseqüències.

Falta d’encert a les dues àrees

A l’equip d’Eusebio li faltava encertar amb l’última passada, però els bascos han tingut la més clara per avançar-se: Beobide ha rematat fora a porteria buida. Encara abans del descans, Stevanovic per a l’Alabès i Edu Bedia per al Barça B haurien pogut inaugurar el marcador.

El segon temps ha començat amb un Alabès més incisiu que a la primera part, però tot i així ha estat Denis Suárez qui ha donat el primer ensurt a la porteria contrària amb una gran acció personal.

La sort s’alia amb l’Alabès

Les intencions del conjunt visitant s’han traduït en més arribades a l’àrea de Jordi Masip. En una, al minut 59, la sort ha caigut de la banda basca. En una pilota morta a l’interior de l’àrea, Masip ha relliscat i ha permès que Stevanovic, de cap i a plaer, avancés l’Alabès en el marcador. La resposta blaugrana ha estat un canvi. Munir ha ingressat al terreny de joc per buscar una profunditat en atac que portés a l’empat.

Rèplica blaugrana contundent

Només deu minuts després del gol visitant i d'algunes arribades sense perill, el Barça B ha trobat la manera de contrarestar el 0-1. Una falta lateral excel·lentment llançada per Denis Suárez l’ha rematat Sandro amb el cap i ha igualat el marcador. L’empat ha donat empenta al conjunt d’Eusebio, que ha estat a punt de tornar a marcar en una rematada de Patric arribant des del darrere i en un cop de cap de Sandro, a punt de repetir com a golejador.

La reacció no s’ha quedat en l’empat, i els blaugranes han seguit buscant la porteria contrària. Finalment, la insistència ha tingut premi. Denis Suárez ha conduït una pilota fins a l’interior de l’àrea i ha definit amb sang freda per capgirar el marcador. El més difícil estava fet, i Munir ha estat a punt de posar la cirereta al pastís amb una vaselina que s’ha estavellat al travesser.

Amb els tres punts sumats, el Barça B d’Eusebio en suma 44 i se situa a la zona de lluita per les posicions de 'play-off'. La setmana que ve el filial blaugrana visitarà Ipurua per enfrontar-se al líder de la categoria, l’Eibar.