Macky Frank Bagnack renova amb el Barça fins al 2017

Macky Frank Bagnack renova amb el Barça fins al 2017

El defensa ha signat aquest dimarts la renovació amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2017 El camerunès tindrà una clàusula de rescissió de 12 milions d’euros

Macky Frank Bagnack ha signat l’ampliació del seu contracte amb el Club fins al 30 de juny del 2017. La clàusula de rescissió és de 12 milions d’euros.

El camerunès va arribar el 2008 a la Masia, amb 13 anys, procedent de la Fundació Eto’o i forma part del Barça B d’Eusebio Sacristán.

Defensa polivalent i de qualitat

El central camerunès forma part del Barça B des d’aquesta temporada, tot i que ja la passada va arribar a debutar amb el filial a la quarta jornada contra el Guadalajara. Amb el que va de Lliga Adelante, Bagnack ha jugat un total de 14 partits i ha demostrat la seva qualitat tant en l’eix de la defensa com al lateral dret.

Macky va debutar amb el primer equip la pretemporada 2013/14 contra el Lechia Gdansk a Polònia. La temporada passada es va proclamar campió de Lliga amb el Juvenil A de Jordi Vinyals.

"Seguiré millorant per arribar al primer equip"

"Estic molt content per renovar pel millor equip del món. Sóc molt feliç. El meu millor moment va ser el debut al Trofeu Joan gamper i la Gira Asiàtica amb el primer equip. Seguiré millorant dia a dia per poder arribar al màxim nivell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut