Alabès – Barça B: El millor escenari per tornar a guanyar (2-3)

El conjunt d’Eusebio Sacristán trenca la ratxa de quatre derrotes consecutives amb la seva primera victòria a domicili Edu Bedia, Sandro i Joan Romàn han estat els autors de les dianes blaugrana

El Barça B ha tornat al camí de la victòria en un escenari imponent com és Menditorrotza. Els gols d’Edu Bedia, Sandro i Joan Romàn han capgirat la diana inicial de Borja Viguera, autor de dos gols en un partit dominat pel Barça B, que suma la seva primera victòria a domicili i talla, d’aquesta manera, una ratxa de quatre partits seguits sense sumar cap punt i marcar cap gol.

S’avança l’Alabès

El conjunt d’Eusebio Sacristán ha començat amb ganes de tallar la mala ratxa de resultats. Dani Nieto ha tingut el 0-1 després d’una gran jugada individual, però la seva rematada l’ha refusat Goitia. El Barça B ha manat fins al minut 10, moment en el qual l’Alabès ha encadenat diverses accions consecutives de perill. La primera, un cop de cap de Nano, ha estat salvada per Masip. La segona ha estat el gol de Viguera, amb un xut ajustat al pal esquerre del porter.

Remuntada exprés

El gol local ha acabat d’activar el Barça B. Si fins aquell punt el conjunt d’Eusebio ja havia estat el dominador del matx, amb el resultat en contra ho ha estat molt més. Cinc minuts després del gol de Viguera ha arribat la diana de l’empat d’Edu Bedia, en un espectacular llançament de falta que suposava el seu primer gol com a blaugrana. En el minut 33 la remuntada era un fet. Una genial acció d’Espinosa fins a la línia de fons ha acabat amb el gol de Sandro, que ha fet de ‘9’ i ha rematat a gol a boca de canó. Es feia justícia a Mendizorrotza.

Joan Romàn: arribar i moldre

El partit s’ha reprès sense ensurts per al Barça B. La segona meitat també era blaugrana, tot i que el nombre d’ocasions s’ha reduït considerablement. En una arribada puntual l’Alabès ha pogut fer la diana de l’empat amb una rematada al pal de Toti. Pràcticament en la jugada posterior Joan Romàn, que duia un minut al camp, s’ha inventat una jugada fabulosa a la banda esquerra que ha conclòs amb un cacau a gol del reusenc.

Borja Viguera, un altre cop

La lesió de Bagnack ha obligat Eusebio a substituir-lo per Sergi Gómez. Amb ell al camp, i amb el Barça B bolcat a l’àrea de l’Alabès buscant el quart, ha arribat el 2-3 dels locals. La diana ha estat obra, novament, de Borja Viguera, que ha definit amb qualitat al pal dret de Masip quan el porter estava fora de la seva porteria.

En els minuts finals tots dos equips han gaudit de bones ocasions per marcar. Finalment, però, el marcador no s’ha mogut més i el Barça B ha tornat al camí de la victòria.