Rafinha, padrí de la nova edició de la Danone Nations Cup

Rafinha, padrí de la nova edició de la Danone Nations Cup

El jugador del filial agafa el relleu del seu company Sergi Roberto, padrí la passada edició

El jugador del FC Barcelona B Rafa Alcántara “Rafinha”, juntament amb Victor Álvarez, del RCD Espanyol, és el nou padrí de la fase catalana de la Danone Nations Cup (DNC) d’enguany. La presentació dels padrins s’ha dut a terme durant l’acte de renovació del conveni amb la Federació Catalana de Futbol i la DNC.

Durant la signatura de l’acord de renovació entre la FCF i la DNC també es van presentar els dos padrins de l’edició d’enguany, el blaugrana Rafinha i el jugador del RCD Espanyol Victor Álvarez. Així doncs, el jugador del FC Barcelona B Rafinha Alcántara agafa el relleu del seu company d’equip, el reusenc Sergio Roberto, que fou padrí la passada edició. Rafinha ha volgut transmetre que “jugar en un mundial és el somni de tot jugador i iniciatives com la DNC fan que cada cop més nens puguin viure aquesta experiència inoblidable”.

Gràcies a l'acord que s'ha renovat, 1.746 equips de futbol catalans i 21.126 nens i nenes de tot Catalunya tindran l'oportunitat de jugar en aquest torneig internacional, en què participen fins a 32 països de tot el món. Els equips catalans que participaran en la DNC sortiran dels resultats de la lliga aleví catalana, però, alhora, es donarà a la resta d'equips dels grups alevins l'oportunitat de participar en les fases prèvies mitjançant la fase de lliure inscripció. Aquestes fases es disputaran en seus com Girona, Barcelona i Lleida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut