Oier: “L’objectiu és apropar-nos encara més a la zona alta”

Oier: “L’objectiu és apropar-nos encara més a la zona alta”

Oier Olazábal espera un partit dur davant l’Elx d’aquest dissabte (18 hores / Esport3) al Mini El porter del Barça B va analitzar l’equip al programa 'ADN Barça' de Barça TV aquest dijous

Oier Olazábal va analitzar el proper partit del Barça B amb el líder al programa 'ADN Barça', de Barça TV. El Barça B rep Elx aquest dissabte (18 hores / Esport3) al Mini. “L’Elx és un equip molt dur, ja que treballa molt bé defensivament, té un contraatac letal i fa una molt bona estratègia”, va explicar Oier.

“Tenim quatre partits complicats, però ens hem marcat l’objectiu d’aconseguir resultats positius i apropar-nos encara més a la zona alta de la classificació. A vegades ens va millor enfrontar-nos a equips de qualitat que volen jugar la pilota que no pas a aquells que es tanquen”, va afegir.

Millorar dia a dia

El porter del filial es va mostrar autocrític amb ell i amb l’equip, tot i ocupar la sisena posició de la classificació i ser l’equip més golejador de la categoria. “Estem treballant dur per trobar l’equilibri entre l’atac i la defensa. Estem fent molts gols però també n'estem rebent molts”, va comentar.

I va afegir que “tenim un equip de molta qualitat i podem estar amb els millors equips de la categoria, però som conscients que la Segona Divisió és complicada”.

L’afició, clau

Olazábal va aprofitar per fer una crida a aquells aficionats que vulguin veure bons partits de futbol al Mini. “Per a nosaltres és molt bo que vingui molta gent al Mini. La necessitem. És molt millor per a l’equip jugar en un camp on la gent et dóna suport, ja que després anem a camps on l’ambient és desfavorable. A més, els espectadors poden veure partits molts atractius”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut