La pretemporada del Barça B agafa forma

La pretemporada del Barça B agafa forma

El filial blaugrana començarà la preparació el dia 12 de juliol i ja s’han confirmat tres partits amistosos, contra l’Escala, el Llagostera i el Banyoles

Un cop confirmada la pretemporada del primer equip, la que comença a agafar forma és la del Barça B d’Eusebio Sacristán. Els jugadors s’hauran de presentar a les instal·lacions del Club el divendres 12 de juliol per posar fil a l’agulla a una temporada plena de novetats pel que fa a la plantilla. De moment, se sap segur que set jugadors del Juvenil A pujaran al filial. Es tracta de Bagnack, Robert Costa, Lucas Gafarot, Samper, Babunski, Pol Calvet i Sandro Ramírez.

Tres partits confirmats

Pel que fa als partits, ja n’hi ha tres de confirmats. El primer compromís de preparació del Barça B es disputarà el dimarts 16 de juliol i serà davant l’Escala, equip que ha pujat a Segona Catalana.

Tres dies més tard, el 19 de juliol, es desplaçaran fins al camp del Palamós per enfrontar-se al Llagostera, equip de Segona B i que aquesta temporada ha arribat fins als setzens de final de la Copa del Rei, on va caure davant el València.

El tercer partit confirmat de la pretemporada del filial serà el 12 d’agost a Banyoles. El Barça B participarà en el centenari del club banyolí, que la temporada 2013/14 jugarà a la Primera Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut