Kiko Femenía, contra el seu exequip: “L’Hèrcules et demana l’ascens, aquí es forma”

Kiko Femenía, contra el seu exequip: “L’Hèrcules et demana l’ascens, aquí es forma”

El jugador del filial blaugrana ha passat pels micròfons de Barça TV, a l’‘ADN Barça’, per parlar sobre la situació del Barça B i l’enfrontament contra el seu exequip, l’Hèrcules, aquest dissabte

Kiko Femenía arribava al filial del Barça fa una temporada i mitja procedent de l’Hèrcules, el pròxim rival del B. Aquesta temporada ha marcat 1 gol des de la banda dreta del Mini en els 22 partits que ha jugat -11 de titular- i aquest dissabte rep el seu exequip al Miniestadi -20.00 hores, Esport3-. El jugador ha passat pels micròfons de Barça TV, a l’‘ADN Barça’, per parlar sobre l’actualitat en clau blaugrana.

Contra l’Hèrcules, la reacció

El conjunt d’Eusebio Sacristán fa tres jornades que no aconsegueix la victòria, una ratxa que Femenía creu que es trencarà amb l’Hèrcules aquest dissabte: “Portem uns partits que estem fallant molt, no ens podem relaxar i contra l’Hèrcules espero que tornin les victòries. Ens agradaria quedar tan amunt com sigui possible a la classificació”. Pel que fa al seu passat al conjunt d’Alacant, Kiko es mostra feliç i creu que deu molt al conjunt blanc-i-blau; tot i que les sensacions entre el Barça B i l’Hèrcules són diferents: “L’afició de l’Hèrcules sempre et demanarà un ascens, aquí jugues més tranquil, la missió del Barça B és formar jugadors en una categoria on hi ha molt nivell”.

“Aquí estic bé”

El lateral blaugrana -i també extrem, com ell mateix especifica- no pensa encara en el seu futur: “M’oblido de la pressió, jugo com un més i m’agrada treballar, aquí estic bé i no penso en un futur immediat, jugo com sé i treballaré fins a final de temporada”. El jugador ha acabat saludant els seus companys d’equip i posant especial èmfasi en aquells amb més experiència que “ajuden els joves” com ara Lombán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut