fcb.portal.reset.password

Jordi Mestre davant de la Masia / FOTO: ARXIU FCB

El directiu responsable del Barça B, del Juvenil A i del Futbol Formatiu, Jordi Mestre, ha fet una valoració per als micròfons de Barça TV i www.fcbarcelona.cat de la temporada que els espera als principals equips de l’Entitat. Entre d’altres coses, Mestre ha parlat d’aquest nou projecte del Barça B i de la competició que el Juvenil A va iniciar amb empat aquest dimecres passat, la NextGen Series.

El Barça B s’estrena divendres 17

Els jugadors d’Eusebio Sacristán iniciaran la temporada aquest divendres dia 20 davant l’Almeria al Miniestadi (a les 19 hores, en directe per Esport 3). El directiu responsable del Barça B s’ha mostrat confiat en la temporada que iniciarà el filial blaugrana, gràcies, en part, a la barreja de jugadors de la casa i jugadors fitxats, tot i que també ha volgut deixar clar que s’haurà d’esperar per valorar-la: “Hi ha hagut moltes novetats, molts jugadors que s'han incorporat; han fet una miniestada a Anglaterra i ha anat molt bé, i ara comencen. Vull dir que la temporada és molt llarga i molt dura. Ja veurem com evolucionen, però, en principi, han de fer tan bon paper com les últimes temporades”.

Jordi Mestre, a més, també ha tingut paraules d’elogi per a l’entrenador blaugrana, el qual està segur que ho farà bé: “L'Eusebio és un entrenador que coneix molt bé la casa, coneix els jugadors, està coneixent els nous i la veritat és que de la filosofia que aplica, n’estem molt contents”.

El camí del Juvenil A a la NextGen Series

Mestre ha valorat també el paper que el Juvenil A del FC Barcelona ha de tenir al llarg de la competició que el durà a jugar contra els millors equips juvenils del continent. “És una competició que l'any passat ja la vam jugar, i amb molta il·lusió, perquè és una oportunitat per als nois de jugar amb equips estrangers. Hi ha molta competitivitat d'equips molt potents. L'any passat no vam poder passar, perquè l'Ajax ens va eliminar, però la veritat és que el nivell és alt”, assenyala el també directiu responsable del Juvenil A del FC Barcelona.

Com Jordi Vinyals, Mestre considera que aquesta competició aporta molt als jugadors: “Sobretot l'experiència internacional. El fet de jugar amb equips de fora, equips que el seu primer equip, com el nostre, estan al primer nivell. Jugar a camps internacionals i amb ambients diferents als que normalment es respiren aquí. Tot això és experiència i amb una edat que és molt bona”.

Mestre també ha destacat que el més important és que els jugadors s’esforcin tot el que puguin: “Els equips del Barça sempre són molt competitius i nosaltres el que volem és que competeixin al màxim. Després la classificació serà la que sigui, però la veritat és que hi ha molt bons jugadors i esperem que donin el màxim nivell”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();