fcb.portal.reset.password

Gustavo Ledes i Rafinha en un entrenament. FOTO: ARXIU - FCB

El Barça B ha preparat aquest dijous el partit amb l’Hèrcules de dissabte amb la mala notícia de no poder comptar amb el migcampista Gus Ledes les properes 2 o 3 setmanes a causa d’un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre.

Sergi Roberto, Tello, Planas i Bañuz s’han entrenat amb el primer equip i, per tant, tampoc han estat a les ordres d’Eusebio en l’entrenament d’aquest dijous. Gerard Deulofeu, per la seva banda, s’ha entrenat amb el filial després d’un dies fent-ho amb el primer equip.

Edgar Ié i Sergio Juste evolucionen favorablement

La infermeria la completen Edgar Ié i Sergio Juste, que presenten una bona evolució en les seves respectives lesions. Edgar Ié ja toca pilota al marge del grup després de l’operació del cinquè metatarsià del peu esquerre, realitzada el mes de juliol passat, i probablement s’incorporarà a l’equip en dues setmanes.

Per la seva banda, Sergio Juste es troba en la recta final de la seva recuperació i s’espera que en els propers dies s’entreni al mateix ritme que la resta de companys.

Grimaldo, feliços 17

Aquest dijous és l’aniversari del component més jove de la plantilla. El lateral esquerre, Alejandro Grimaldo, ha fet disset anys i l’equip li ha dedicat una ovació a l’inici de l’entrenament, com sol ser habitual. El jugador valencià, a més, està en un gran moment de forma i ha participat en els cinc partits disputats, sent titular en els últims quatre.

Tornar a dalt