FC Barcelona B - Xerez CD: Remuntada d’orgull (4-2)

FC Barcelona B - Xerez CD: Remuntada d’orgull (4-2)

Deulofeu ha obert el marcador abans que el Xerez remuntés en la segona part Espinosa, Luis Alberto i Román han completat la remuntada en el tram final Els blaugrana no perden al Miniestadi des del 26 d’octubre davant el Recreativo de Huelva (2-3)

Els blaugrana han suat sang, suor i llàgrimes per emportar-se els tres punts davant el Xerez. Els homes d’Eusebio s’han avançat en el marcador amb un gran gol de Deulofeu, molt actiu durant el primer temps. La represa, però, ha donat un gir copernicà i els visitants han aconseguit capgirar el marcador amb dos gols de Porcar. Amb tot, la reacció blaugrana no ha tardat a arribar i Espinosa, Luis Alberto i Román han firmat la remuntada que ha suposat el 4-2 definitiu. D’aquesta manera, ja fa sis partits que el Barça B no perd un enfrontament.

Deulofeu hi posa la màgia

Una nova jornada i una nova exhibició del jove crac blaugrana. Deulofeu ha obert el marcador amb una jugada marca de la casa. El de Riudarenes ha culminat una bona jugada personal, ha retallat dins l’àrea i, amb la cama esquerra, ha creuat el xut fent impossible l’estirada de Navas. El ‘7’ blaugrana ha estat un dels noms propis del primer temps, sent un dels homes més destacats i participatius en les jugades ofensives del primer temps.

Porcar capgira el marcador

Els primers compassos de la represa no han estat favorables per al conjunt blaugrana. En una jugada desafortunada de la defensa local, Porcar ha aprofitat per anticipar-se, robar l’esfèrica i posar l’empat en el marcador. Porcar, però, no n’ha tingut prou i, en una jugada de contraatac, ha aconseguit capgirar el marcador del matx. El davanter del Xerez ha ajustat la pilota davant la presència de Masip.

Reacció que val tres punts


Quan el Barça B no estava vivint els seus millors minuts ha aparegut Espinosa per reivindicar-se i igualar el marcador. La reacció blaugrana l'ha culminada Luis Alberto, amb una bona acció personal, i Román, amb un gol en el temps afegit.

Amb aquesta victòria, el conjunt d’Eusebio suma una nova jornada més sense perdre al Miniestadi. L’última derrota va ser davant el Recreativo de Huelva, on el filial va perdre per la mínima (2-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut