FC Barcelona B-Lugo: Duel d’estils similars

FC Barcelona B-Lugo: Duel d’estils similars

El Barça B s’enfronta aquest dissabte (18 hores, Esport3) al Lugo, que proposa un joc similar al blaugrana El Lugo, nou a la categoria, està fent una temporada fantàstica, i practicant un joc bonic i efectiu, malgrat la mala ratxa que travessa

El filial vol seguir competint i continuar la dinàmica positiva dels darrers quatre partits, en què ha aconseguit dues victòries i dos empats a la Lliga. Això, sumat a la victòria en Copa Catalunya, fa que l’equip d’Eusebio Sacristán encadeni cinc compromisos sense conèixer la derrota. Però al davant tindrà un rival que no li posarà les coses fàcils. I és que el Lugo, que acaba d’arribar a la categoria, proposa un estil molt similar al del Barça B.

L’equip de Quique Setién arriba al Mini en un moment de forma diferent al del filial, atès que no ha aconseguit la victòria en els últims quatre partits. Els gallecs, però, es van haver d’enfrontar als equips capdavanters i van aconseguir empatar amb l’Elx i el Vila-real, però no van poder guanyar el Girona i l’Alcorcón.

Sis punts els separen

El Barça B i el Lugo estan distanciats per 6 punts a la taula classificatòria. Els blaugranes ocupen en aquests moments la 8a plaça i sumen 54 punts, mentre que els gallecs estan a la 12a i en tenen 48.

Si bé els estils d'aquests dos equips són molt similars, hi ha diferències en el còmput golejador. I és que el Barça B segueix sent l’equip més golejador de la categoria, amb 71 gols a favor, mentre que el Lugo és el quart equip per la cua en aquesta faceta, en què només ha aconseguit 35 dianes. L’escassetat golejadora la compensa amb el treballat sistema defensiu, que només ha permès 42 gols, dígits d’equips en posició més capdavantera.

L’equip de Quique Setién buscarà treure la pilota al filial i desplegar el seu joc combinatiu en l’intent de sorprendre els homes d’Eusebio Sacristán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut