Eusebio Sacristán: “Estem travessant un gran moment”

Eusebio Sacristán: “Estem travessant un gran moment”

El tècnic del Barça B ressalta la motivació amb la qual els seus jugadors, que encadenen tres victòries consecutives, afronten el partit d’aquest dissabte al camp de l’Hèrcules Tornen a la convocatòria Gerard Deulofeu i Sergi Gómez

El conjunt dirigit per Eusebio Sacristán arriba al compromís d’aquest dissabte contra l’Hèrcules (16.00 hores) en una bona dinàmica de resultats. I és que, amb la victòria del cap de setmana passat davant la Ponferradina (2-1), l’equip barcelonista en suma ja tres de consecutives –les altres dues es van produir al Mini contra el Sabadell i davant el Guadalajara a domicili.

Amb la màxima motivació

L’entrenador blaugrana apunta que el grup està “travessant un gran moment”, i que els seus jugadors estan “molt bé, tant en l'aspecte físic, com anímic i tàctic”. En aquest mateix sentit, Eusebio Sacristán, fent referència al fet que el filial ha encadenat tres victòries consecutives i que, per tant, es troba en una “dinàmica positiva”, apunta que aquest afronta el partit al camp de l’Hèrcules amb “molta il·lusió” i amb la “màxima motivació”.

Sobre el seu rival en la sisena jornada de la Lliga Adelante, l’Hèrcules, Eusebio no té cap mena de dubte que és “molt dur i complicat”, i que segur que sortirà al terreny de joc “amb la intenció de sortir de la situació en què es troba”, referint-se a la seva actual posició a la taula classificatòria de la competició -és tercer per la cua, amb tres punts. “Hem d’estar preparats per enfrontar-nos a un rival històric –va baixar a la Segona Divisió la temporada 2010/11- amb grans jugadors”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Altes i baixes a la convocatòria

Aquest divendres, i just abans d’emprendre el viatge cap a Alacant, la plantilla ha fet una última sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment, el tècnic del Barça B ha facilitat una llista de convocats en la qual la gran novetat és la presència de Gerard Deulofeu, que en els últims dies havia estat treballant amb el primer equip, i també la tornada de Sergi Gómez, que va ser expulsat fa 15 dies i, per tant, no va poder jugar davant la Ponferradina. No hi seran, en canvi, Sergi Roberto, del qual l’entrenador s’ha mostrat satisfet perquè “s’estigui entrenant amb el primer equip”, ni els lesionats Edgar Ié, Sergio Juste i Gus Ledes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut