Eusebio: “La victòria amb el Sabadell ens ha reforçat”

Eusebio: “La victòria amb el Sabadell ens ha reforçat”

El tècnic del filial també preveu que el Guadalajara els plantejarà un partit “molt incòmode” i confia en l’amplitud de la plantilla per cobrir les baixes

El Barça B afronta el partit amb el Guadalajara amb els ànims que dóna la primera victòria de la temporada. De tota manera, Eusebio preveu un duel complicat. “L’equip ha sortit reforçat de l’últim partit però ens trobarem un Guadalajara molt sòlid, disciplinat i serà un partit molt incòmode”, ha explicat l’entrenador del filial després de l’últim entrenament abans de viatjar a Guadalajara. “Hem de tenir personalitat per poder imposar el nostre joc”, ha afegit.

L’equip viatjarà a Guadalajara amb baixes

El filial viatjarà a Castella-la Manxa amb sis baixes sensibles, tres internacionals sub-21 amb Espanya i tres lesionats. “Tenim una plantilla molt àmplia i tots els jugadors tindran la seva oportunitat”, declarava Eusebio amb referència a les absències d’aquesta jornada.

En aquest sentit, el tècnic ha convocat el jove camerunès del Juvenil A, Franck Bagnack, per reforçar la posició de central. “Bagnack està preparat. Ja es va entrenar amb nosaltres durant la pretemporada i s’ha entrenat aquesta setmana amb l’equip”, ha apuntat Eusebio.

Felicitacions a Deulofeu i Puyol com a exemple

A la roda de premsa prèvia al matx, Eusebio Sacristán també s’ha referit a Carles Puyol i Gerard Deulofeu. Després d’entrenar conjuntament amb el primer equip durant algunes sessions aquesta setmana el preparador del filial ha posat Puyol com a exemple per als seus joves futbolistes. “Puyol s’entrena amb una intensitat i il·lusió increïbles que el fan ser un exemple per a tots nosaltres”.

Al mateix temps, el de La Seca també ha volgut felicitar Gerard Deulofeu pel seu debut a la selecció espanyola sub-21. “L’equip està molt content pel Gerard, s’ho mereix”, ha afegit Eusebio.

L’equip viatja aquest divendres

El filial blaugrana viatja en AVE aquest divendres a la tarda i està prevista l’arribada a Guadalajara al voltant de les 21 hores del vespre. L’equip tornarà després del partit d’aquest dissabte al Pedro Escartín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut