Eusebio: “Estic convençut que l’equip reaccionarà”

Eusebio: “Estic convençut que l’equip reaccionarà”

El Barça B ha fet aquest divendres l’última sessió preparatòria abans de rebre aquest dissabte el Mirandés (18 hores, Esport3) al Mini Eusebio no podrà comptar amb Deulofeu ni amb Olazábal, que s’han entrenat amb el primer equip

Eusebio ha apel·lat a la bona feina feta durant aquesta setmana per aconseguir trencar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives davant d’un Mirandés que necessita els punts per sortir de la part perillosa de la classificació.

“Tenim moltes ganes de canviar la situació. Estem treballant molt dur per aconseguir una victòria. Estic segur que l’equip reaccionarà”, ha afirmat Eusebio aquest divendres davant dels mitjans informatius.

Fase decisiva de la temporada

Falten només dos mesos de competició i molts equips es juguen assolir els seus objectius, ja sigui lluitar per l’ascens a Primera o bé salvar la categoria. “Tots els equips pressionen en aquesta fase de la temporada, però estem preparats per enfrontar-nos amb ells. Esperem que ens arribi el premi de la victòria”, ha explicat l’entrenador blaugrana.

“Hem de seguir sent nosaltres mateixos, amb les idees clares. Hem de seguir amb la nostra proposta de joc i ser equilibrats en atac i defensa”, ha afegit.

Entrenament amb Adama

El jove jugador juvenil de 17 anys Adama Traoré s’ha entrenat aquesta setmana amb el filial i també ho ha fet aquest divendres per suplir la baixa de Deulofeu, que ho ha fet amb el primer equip conjuntament amb Oier Olazábal.

“Adama és un jugador fort que té velocitat i desequilibri i que ens ajudarà a suplir la baixa provisional de Gerard Deulofeu. L’Adama es perfila com a jugador del filial del futur”, ha explicat el de La Seca. Tot i això, l’extrem participarà amb el Juvenil A aquest diumenge davant el Sant Andreu.

Per la seva banda, Agostinho Cá tampoc s’ha entrenat amb els companys a causa d’un pinçament al menisc extern del genoll dret que el tindrà de baixa uns deu dies. També són baixa per a aquest partit els lesionats Juste, Grimaldo i Lobato.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut