Eusebio: “Aquest partit és un resum d’aquesta temporada”

Eusebio: “Aquest partit és un resum d’aquesta temporada”

El tècnic es mostra molt satisfet de l’empat del seu equip davant un Elx que està a un pas de pujar a Primera Divisió Els jugadors blaugrana van acabar el partit amb la sensació d’haver pogut fins i tot guanyar el partit

El Barça B va aconseguir aquest divendres un prestigiós empat (1-1) al camp del líder de la Segona Divisió, l’Elx. Els joves jugadors d’Eusebio Sacristán van sobreposar-se al gran ambient que van oferir els més de 35.000 espectadors que van omplir el Martínez Valero. I és que tot i que encara no podran celebrar l’ascens matemàtic a Primera Divisió l’equip de Fran Escribà ho té a tocar.

“Felicito l’Elx. Es mereix pujar a la Primera Divisió per la seva regularitat. S’han mantingut a dalt en tot moment i això és molt difícil. Té molt de mèrit”, va reconèixer Eusebio a l’inici de la roda de premsa posterior al partit.

Satisfet per la feina

El Barça B segueix una setmana més imbatut, i ja van sis jornades consecutives, i, a més, competint molt bé davant de rivals de gran qualitat i entitat com el quadre il·licità.

“Nosaltres estàvem molt motivats d’enfrontar-nos al líder. De poder fer un bon partit. Aquest gran ambient ha suposat per als nostres jugadors una motivació gran i ho han demostrat al camp fent un molt bon partit”, explicava l’entrenador blaugrana.

“Estic molt content per la feina de l’equip, molt content pel partit que hem fet, ens enfrontàvem a un gran rival i hem donat la cara en tot moment. És el resum del que ha fet l’equip aquesta temporada. Hem mantingut la nostra filosofia i hem competit amb aquests nois d’una manera fantàstica”, afegia.

“Hem donat la cara”

Els jugadors del filial, Balliu i el capità, Ilie, coincidien després del partit a declarar: “Hem donat la cara davant un gran rival i fins i tot podríem haver guanyat al final”.

“Hem viscut el partit amb moltes granes davant d’un ambient espectacular. Sense cap pressió. Hem sortit a donar una bona imatge i ho hem aconseguit”, explicava Balliu.

“Per l’ambient només arribar ja hem vist que seria un partit especial i això ens ha mentalitzat per saber el que ens trobaríem al terreny de joc. Hem gaudit molt del partit i de l’ambient a l’estadi”, comentava Ilie.

Seguir competint

El Barça B té el repte de seguir amb aquest nivell competitiu davant tres equips que es juguen ascendir a Primera Divisió. La setmana vinent serà el torn de l’Alcorcón (dissabte, 18 hores) al Mini, i després viatjarà a Girona i rebrà el Vila-real.

“Ara ens vindran els equips de dalt, arribem amb molta confiança, igual que ells, volem anar partit a partit i acabar bé la temporada”, va explicar Balliu.

“L’equip està competint molt bé, té les idees molt clares a aquestes alçades de temporada. Arribem bé d’energia i intentem competir amb qualsevol equip”, va concloure el capità, Ilie.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut