fcb.portal.reset.password

Vine al Mini

Per tercer any consecutiu, el FC Barcelona ha engegat una acció de comunicació per promocionar els partits del Barça B al Miniestadi. En aquest cas, alguns dels jugadors del primer equip són els protagonistes de la campanya gràfica per promocionar l’assistència de socis, penyistes i aficionats als partits de l’equip filial. Utilitzant la imatge de futbolistes com Messi, Puyol, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro, Valdés o Thiago –tots amb passat al Mini–, es posa en valor el planter del Club i es convida als socis, penyistes i aficionats a descobrir l’essència dels jugadors del futur abans que facin el salt al primer equip.

Els missatges són clars i directes: “Avança’t al futur! Vine al Mini!” i “Al Mini ja destacava”. També es personalitza amb missatges de jugadors del primer equip que abans van passar pel Mini. En el cas de Messi, per exemple, s’afirma que “Al Mini ja era l’únic i inimitable”; en el de Xavi, s’assegura que “Al Mini ja era el guardià de l’estil”, i de Busquets s’opta per un: “Al Mini ja feia fàcil el més difícil”.

La campanya es posa en marxa aquest cap de setmana, coincidint amb la visita al Miniestadi d’un exequip de Primera Divisió, el Racing de Santander (diumenge a les 12 hores).


Els Barça Toons, amics del Barça B

La campanya inclou espots televisius, banderoles, anuncis en premsa escrita i presència a les xarxes socials. A més, també comptarà amb la participació dels Barça Toons, que s’encarregaran de convidar els més petits a viure l’experiència de presenciar un partit al Miniestadi. Un Mini i el seu entorn que presentaran una nova decoració en consonància amb aquesta acció de comunicació.

Presència a les xarxes socials

Els socis, penyistes i aficionats que ho desitgin poden trobar més informació a www.fcbarcelona.cat. A més, per difondre aquesta campanya, el FC Barcelona compta també amb la presència destacada que té a les xarxes socials. En poc més de dos anys, prop de 160.000 persones segueixen el Barça B a Facebook (www.facebook.com/FCBarcelonaB), i més de 143.000 ho fan a través de Twitter (www.twitter.com/FCBmasia).

Entrada gratuïta per als socis i promocions especials

Cal recordar que l’accés al Miniestadi és gratuït per als socis del FC Barcelona i els menors de 12 anys. A més, el Club, mitjançant la promoció ‘Futbol amb amics’, permet que cada soci pugui comprar tres entrades al preu de 3 euros per a tots els partits. Pel que fa a la resta de públic en general, per al partit d’aquest diumenge contra el Racing, poden comprar entrades a partir de 9 euros.

Tornar a dalt