El Barça B, segon màxim golejador de Segona A

El Barça B, segon màxim golejador de Segona A

El conjunt d’Eusebio, que ha encadenat dues victòries consecutives, és també el segon equip més realitzador de tota la Divisió de Plata, amb 9 gols

Si una cosa tenen els partits del Barça B d’enguany són gols. I espectacle. Després de quatre jornades, el conjunt d’Eusebio Sacristán és el segon més golejador de tota la Segona A, amb 9 dianes, únicament superat per l’Elx, líder de la categoria i amb 10 gols a favor. Deulofeu (4 gols) lidera el rànquing blaugrana, seguit de Dongou, Sergi Roberto, Kiko Femenía, Rafinha i Luis Alberto, amb una diana cadascun.

Precedents semblants

No és gens estrany que el Barça B encapçali classificacions d’aquest tipus. El seu joc ofensiu ja el va permetre finalitzar com el quart conjunt més golejador la temporada 2011/12, superat només pels tres equips que van assolir l’ascens a Primera (Deportivo, Celta i Valladolid). El planter blaugrana va marcar un total de 63 gols.

Un any abans, a la temporada 2010/11, el Barça B ja va concloure el curs com l’equip més realitzador de Segona A, empatat amb el Betis. Tots dos van anotar 85 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut