El Barça B és l’equip més golejador de la Lliga Adelante, empatat amb el Girona i el Castella

El Barça B és l’equip més golejador de la Lliga Adelante, empatat amb el Girona i el Castella

Aquest dissabte el Numància visitarà el Miniestadi a les 18 hores, amb entrada gratuïta per a tots els socis La promoció ‘Futbol amb amics’ permet que cada soci pugui comprar 3 entrades a 3 euros per entrada a cada partit

El Miniestadi és sinònim de bon futbol, de joc de pilota, de combinació, dels homes que entrena Eusebio Sacristán. Però, a més, assegura veure espectacle i gols. Així ho demostren les 25 dianes que situen el Barça B com a màxim golejador de la Lliga Adelante, empatat amb el Girona i el Castella. D’aquests gols, 14 s’han aconseguit a casa i avalen les ganes d’agradar i de fer les coses bé dels jugadors del filial davant la seva afició.

El Numància, proper rival

El proper dissabte, a les 18 hores, el Numància visita el filial blaugrana. Es tracta d’un equip que ha viscut grans partits a la Primera i Segona Divisió i que sempre posa les coses difícils al contrari amb jugadors amb ofici i una defensa rocosa. Però els homes d’Eusebio Sacristán, amb Deulofeu (segon màxim golejador de la Lliga Adelante amb 6 gols) i Luis Alberto (al tercer esglaó de golejadors amb 5 gols) al capdavant, intentaran trencar una defensa que ha rebut 13 gols, i un equip que porta cinc punts menys que els blaugranes.

Per tal d’aconseguir-ho, res millor que una bona entrada al Mini com en els partits contra el Sabadell o l’Sporting, on prop de 5.000 espectadors van donar alè al Barça B per aconseguir dues victòries molt treballades i davant rivals de prestigi.

Facilitats per assistir al Mini

L’entrada per als socis i menors de 12 anys és totalment gratuïta per a tots els partits del Barça B a casa, mentre que, gràcies a la promoció ‘Futbol amb amics’, cada soci pot comprar 3 entrades a 3 euros per entrada en cada partit, una oportunitat única per anar amb els amics a veure el present i el futur del Barça. Per a la resta de públic, els preus oscil·len entre els 5 i els 14 euros.

Ara mateix, el Barça B es troba en posicions de play-off d’ascens, sisè amb 19 punts, fet que avala el bon joc del filial i promet un gran espectacle al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut