fcb.portal.reset.password

Els sis jugadors que pugen del juvenil i Joan Àngel Román, la primera cara nova / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Sergi Roberto, durant les proves mèdiques / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Com és habitual el primer dia del retorn a l’activitat després de les vacances d’estiu, els jugadors del Barça B s’han sotmès al llarg d’aquest dimarts al matí, a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a les pertinents proves mèdiques. Ja de cara a la tarda, concretament a partir de les 19 hores, la plantilla ha fet la primera sessió preparatòria.

Des de les 10 hores, i repartits en grups de quatre –el primer ha estat el format per Sergi Roberto, Ilie, Carles Planas i Rafinha-, els membres de la plantilla s’han anat sotmetent a les diferents proves mèdiques. Unes proves, aquestes, que han estat les següents: espirometria, antropometria, ecocardiografia, valoració podològica i densitometria òssia.

Tots excepte Román, Grimaldo, Deulofeu i Tello

Joan Àngel Román, la primera incorporació per a la temporada 2012/13, està exempt d’aquestes proves per haver superat la revisió mèdica recentment com a pas previ al seu fitxatge. Així doncs, s’han sotmès a aquestes proves tots els jugadors amb l’excepció de Román, així com la de Grimaldo i Deulofeu, que estan disputant l’Europeu sub-19 a Estònia, i Tello, que es troba amb la selecció olímpica.

Primer entrenament

Aquest dimarts a la tarda el Barça B ha ocupat el camp número 4 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per dur a terme, a partir de les 19 hores, el primer entrenament de la pretemporada. No hi eren Grimaldo, Tello i Deulofeu però sí que s'ha entrenat per primera vegada amb l'equip Joan Àngel Román. També ho han fet els sis jugadors que pugen del juvenil: Bañuz, Ayala, Miguel Ángel, Quintillà, Patric i Dongou. Des del primer minut la pilota ha estat protagonista.

Recordem que l’equip té prevista una estada a Navata (Girona) a partir de demà dimecres que s’allargarà fins al proper 15 de juliol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();