Deulofeu jugarà el Mundial Sub-20

Deulofeu jugarà el Mundial Sub-20

El seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, ha convocat Gerard Deulofeu per disputar el Mundial Sub-20 a Turquia del 21 de juny al 13 de juliol Edgar Ié i Agostinho Cá tenen moltes possibilitats de participar en aquest torneig

Gerard Deulofeu ha estat convocat per disputar el Mundial Sub-20 a Turquia del 21 de juny al 13 de juliol. El blaugrana està citat dijous, 6 de juny, a Madrid. La selecció de Julen Lopetegui té previst fer una estada a San Pedro del Pinatar (Múrcia) del 8 al 15 de juny per preparar la competició en què s’enfrontaran a l’Uzbekistan i a Xile.

Espanya està enquadrada en el grup A i jugarà els tres primers partits a Istanbul. Allà s’enfrontarà als Estats Units (21 de juny, 18 hores), a Ghana (24 de juny, 21 hores) i a França  (27 de juny, 20 hores).

Edgar Ié i Agostinho Cá també tenen possibilitats

Els jugadors del Barça B Edgar Ié i Agostinho Cá viatjaran a la concentració de la selecció de Portugal Sub-20 a Toulon dilluns, 3 de juny. Aquest torneig serveix de preparació per al Mundial, per al qual també tenen opcions d’estar convocats.

Portugal competirà al grup B, en què s’enfrontaran a Kayseri a Nigèria (21 de juny, 21 hores), Corea del Sud (24 de juny, 21 hores) i Cuba (27 de juny, 17 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut