Barça B - Hèrcules: Sumar per canviar la dinàmica

Barça B - Hèrcules: Sumar per canviar la dinàmica

El Barça B buscarà trencar la dinàmica negativa de tres derrotes consecutives aquest vespre davant l’Hèrcules (20 hores, Esport3) al Miniestadi Eusebio no podrà comptar amb Deulofeu per sanció ni amb Lobato, Juste i Agostinho Cá per lesió

El Barça B rep aquest vespre al Mini (20 hores, Esport3) un Hèrcules que necessita punts per poder sortir de la zona de descens en què es troba. El filial, per la seva banda, lluitarà per la victòria per trencar una ratxa negativa de tres derrotes de manera consecutiva.

El Mini ha de ser clau per canviar aquesta dinàmica i tornar al camí de la victòria. A més, aquest partit es disputarà dues hores abans del compromís del primer equip davant el Sevilla que començarà a les 22 hores al Camp Nou.

El Barça B ha d’agafar com a referència el partit de la primera volta, en què es va imposar al Rico Pérez per zero gols a tres.

Altes i baixes importants

Eusebio podrà comptar amb Sergi Roberto i Muniesa, que dijous van rebre l’alta mèdica, però no podrà alinear Deulofeu, que està sancionat amb un partit després de l’expulsió que va patir dissabte passat davant la Ponferradina. Tampoc estaran disponibles els lesionats Lobato, Agostinho Cá i Juste.

Un Hèrcules amb urgències però en fase de millora

L’equip alacantí arribarà al Mini amb la necessitat d’haver de sumar punts. I és que el quadre de Quique Hernández ocupa la 20a posició i es troba a quatre punts de la salvació. Els números de l’Hèrcules fora de casa es completen amb dues victòries, tres empats i set derrotes.

El filial, però, haurà d’anar amb compte, ja que l’Hèrcules està mostrant una certa millora en aquest 2013 i ha aconseguit onze punts en set partits disputats mostrant-se sòlid davant els rivals complicats, com ho demostren els empats amb el Girona i el Vila-real i la victòria a l’Alcorcón.

Quique Hernández no podrà comptar per a aquest partit amb Javito, Pamarot, Gilvan, Sergio Díaz i Braulio per lesió. Aquest partit serà especial per a Mario Rosas, que tornarà al Mini després de formar-se al futbol formatiu blaugrana. La resta de convocats del conjunt alacantí són els següents: Falcón, Juan Carlos, Juanra, David Cortés, Mora, Escassi, Jordi, Sellés, Diego Rivas, Paglialunga, Pablo Redondo, Nacho González, Edu Bedia, Borja, Toti, Sardinero i Portillo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut