fcb.portal.reset.password

Rafinha, a l'entrenament del Barça B

Cristian Tello va ser titular i va completar els 90 minuts del partit d'anada dels setzens de final contra L'Hospi i Rafinha va poder jugar l'ultim quart d’hora. Tots dos segellaven d'aquesta manera el seu debut amb el primer equip en un partit on van compartir vestidor amb jugadors del nivell de Puyol, Xavi, Iniesta o Villa.

Retorn al filial

Eusebio Sacristán ha pogut treballar un parell de dies (dijous i divendres) amb ells i els veu centrats en el partit contra el Girona: “Ha estat una setmana especial per a ells, no es debuta cada dia amb el primer equip, però després de gaudir d’aquesta experiència ara saben que la realitat és donar-ho tot amb el Barça B'.

L'entrenador del filial va veure el partit de Copa al camp de L'Hospi amb un interès especial: “Crec que és gratificant veure com Tello i Rafinha han debutat com abans ho havien fet Cuenca o Deulofeu, per això treballem al B. A tots dos els vaig veure molt bé, demostrant les seves condicions”.

Eusebio no creu que ara els costi retornar al Barça B, ja que entén que els seus jugadors són madurs per entendre que “el primer equip és un premi, però el dia a dia passa per fer una bona feina amb el segon equip”. Aquest dissabte a les 20 h al Miniestadi Tello i Rafinha lluitaran com la resta de jugadors del filial per sumar la cinquena jornada sense perdre.

Tornar a dalt