fcb.portal.reset.password

Bartra, signa el seu nou contracte amb el FC Barcelona / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

"En els 10 anys que porto, és dels dies més feliços que he passat en el Club". Així de content s'ha mostrat el jove Marc Bartra després d'haver renovat aquesta tarda el seu contracte amb el FC Barcelona. Al costat del seu representant, el central del Barça B ha rubricat aquest acord que inclou una clàusula de rescissió de 12 milions d'euros fins a finals d'aquesta temporada 2011/12 i de 30 milions d'euros fins a la temporada 2013/14. L'acte ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, del directiu responsable del Barça B, Jordi Mestre, i del director de l'Àrea Esportiva de futbol, Andoni Zubizarreta.

Objectiu, arribar al primer equip

Bartra es mostra satisfet, ja que aquesta renovació li suposa tenir "expectatives d'estar al primer equip. És un somni que espero que es faci realitat". I per complir aquest objectiu, el jugador promet "treball" per respondre a aquesta confiança que li ha mostrat el Club.

També ha tingut temps de parlar del capità Carles Puyol. "És un referent, un model a seguir per l'esperit de sacrifici que té. Espero seguir els seus passos amb ambició".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();