fcb.portal.reset.password

Eusebio donant instruccions durant el partit de Lliga entre el Barça B i el Guadalajara / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Tenia motius per lamentar la mala fortuna que va tornar a patir el seu equip davant el Guadalajara, però no ho va fer. Eusebio assumeix que el Barça B està patint una fase que qualifica com a "dur aprenantatge" en què "els resultats no ratifiquen l'entrega, feina i bon joc de l'equip".

Superar una dinàmica d'infortuni

"El joc al primer temps no ha estat el que buscàvem,ens ha faltat més velocitat i circulació de pilota", reconeixia Eusebio pel que fa a la derrota davant el Guadalajara.

Al segon període el futbol del filial s'ha acostat, en canvi, als desitjos del cos tècnic: "Hem trobat passadissos interiors, hem mogut ràpid la pilota i hem generat ocasions per guanyar'.

Tot i això, un nou gol al temps afegit va deixar sense cap recompensa un Barça B que, segons Eusebio, "es farà molt fort quan trenquem amb aquesta ratxa, el que estan patint ara els jugadors els servirà per al seu futur".

Jugadors optimistes

Enrabiats i dolguts per la derrota, però optimistes a l'hora de valorar el futur. Els jugadors del Barça B no volen que la dinàmica negativa els arrossegui, tal com explicava a Barça TV Martín Montoya: "El joc és bo, els resultats amb paciència arribaran". Muniesa no s'explica "la mala sort que patim en cada partit, però estic segur que això canviarà quan en guanyem un".

Un dels jugadors més destacats del partit davant el Guadalajara va ser Sergi Roberto. El reusenc va marcar un gol i després de marcar de penal, l'àrbitre li va fer repetir un xut ara aturat pel porter: "Mai m'havia trobat en aquesta situació i no sabia si repetir el xut o canviar". El '10' del filial creu que jugant així aniran "cap a dalt segur".

Guanyar aquest dissabte al camp de l'Alcoià és el proper objectiu per al segon equip blaugrana.

Tornar a dalt