fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán en un entrenament del filial . FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB).

Eusebio Sacristán veu el partit del proper dissabte davant el Múrcia com "una bona oportunitat" perquè l'equip continuï sumant i agafant confiança, tot i que ha admès que aconseguir un bon resultat serà difícil: "Es tracta d'un equip molt treballat, fort en defensa i que es troba en una bona dinàmica; però estem molt animats i som molt conscients que si fem les coses bé podem guanyar qualsevol", ha dit Eusebio.

Un rival de la part alta de la classificació

L'entrenador del Barça B ha destacat les qualitats del Múrcia, un rival que es troba en posicions de promoció per l'ascens: "El Múrcia és un equip que m'agrada molt. Iñaki Alonso és un gran entrenador que, tot i el mal inici de temporada, ha aconseguit mantenir la calma, basant-se en un bon joc defensiu, i ha aconseguit també que l'equip vagi guanyant partits, punts i arribar de mica en mica a dalt", ha explicat Eusebio.

El tècnic blaugrana apuntava que es tracta d'un equip al qual "és molt difícil crear ocasions", però, tot i això, creu que l'equip "té arguments suficients per poder atacar bé, generar ocasions i crear problemes al contrari". "Si aconseguim imposar el nostre joc, tindrem moltes possibilitats d'aconseguir la victòria a Múrcia", ha assegurat l'entrenador.

L'equip al complet

Un punt a favor per a Eusebio és que dissabte podrà comptar amb tota la plantilla. "És una molt bona notícia que tots els jugadors estiguin en plenes condicions. A més, estan amb confiança i molt animats per seguir creixent tant a nivell individual com a nivell d'equip", ha dit Sacristán.

Finalment, l'entrenador del segon equip blaugrana ha agraït a la directiva l'organització de la visita al Club Karting Vendrell de dimecres passat: "La directiva té molt bona sintonia amb la plantilla i la seva confiança és molt bona per a l'equip". Eusebio ha indicat que els jugadors agraeixen les dinàmiques que s'organitzen fora del dia a dia dels entrenaments, i que activitats com aquestes "afavoreixen que el grup estigui més unit i cada vegada més fort, una de les bases principals perquè les coses ens vagin bé".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();