fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán, durant un partit / FOTO: ARXIU FCB

L'equip d'Eusebio Sacristán no va poder emportar-se la victòria al camp del Valladolid aquest dissabte, però, a pesar del resultat, l'entrenador blaugrana ha fet una bona valoració del matx: "Hem estat controlant el partit i hem tingut ocasions clares en el primer temps". El tècnic ha explicat que la falta d'encert, sobretot en el primer temps, ha afectat l'estat d'ànim dels jugadors i del rival. "La insistència de tenir ocasions i veure que no érem capaços de concretar-les ens ha minat una mica i això li ha donat una mica més d'ànim al Valladolid".

"El Valladolid ha guanyat en confiança"

Tot i la derrota, Eusebio ha reconegut la bona feina de l'equip local, i ha declarat que aquest equip té "una proposta interessant, una proposta de jugadors de qualitat i les idees força clares". L'entrenador ha elogiat el Valladolid i ha explicat que han aconseguit la victòria amb un treball de sacrifici i solidaritat. "Amb els seus jugadors de qualitat és capaç de fer gols en qualsevol moment", ha dit en la roda de premsa.

L'entrenador també ha parlat sobre la impressió que li ha produït tornar a l'equip on va debutar i on es va retirar. "He tingut sensacions molt agradables, veure tota la gent, els amics, tots els que treballen en aquest club i amb els quals he conviscut durant molt temps".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();