fcb.portal.reset.password

FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

Oier, Miño, Dalmau, Gustavo, Lobato, Rosell i Saúl són els set jugadors que aquests dies s’entrenaran a Barcelona. El mundial sub-19 i la gira que el primer equip està fent pels Estats Units ha deixat Eusebio amb pocs jugadors. L’entrenador ha destacat el bon paper del filial amb el primer equip aquesta pretemporada, i ha dit que aquests dies serviran per fer un treball més individual amb els jugadors que es queden a Barcelona.

Seguir agafant el punt idoni

Pensant ja en la Lliga, Eusebio ha remarcat que tots ells han de seguir treballant, encara que es tracti d’un grup molt reduït. “Estem assumint les circumstàncies que tenim, hi ha molta gent fora, però tenim un grup de jugadors amb els quals s’ha de seguir treballant amb l’objectiu que agafin el punt idoni per arribar al principi de la Lliga en les millors condicions. Aprofitarem per fer treball individual perquè es posin en forma”, ha insistit.

Motivació màxima

Eusebio valora molt positivament el fet que Guardiola compti amb el filial. El tècnic insisteix que els jugadors rendeixen molt millor: “Estem en un moment en el qual l’entrenador del primer equip compta molt amb el filial. Les portes estan obertes, i això fa que els nois tinguin tota la il·lusió i motivació del món”.

A més a més, el tècnic ha volgut destacar el bon joc que el filial ha tingut aquesta pretemporada en els partits disputats amb el primer equip: “El rendiment dels jugadors en els partits que han jugat és molt positiu, estan molt adaptats a la filosofia del Club”, ha comentat.

Bones paraules per a Jonathan Soriano

Eusebio no s’ha oblidat tampoc de Jonathan Soriano, a qui ha volgut desitjar una ràpida millora. “És una llàstima perquè estava tenint una participació important en el primer equip. Està en un moment molt bo de la seva carrera, i això és un petit contratemps”. Tot i això, l’entrenador n’ha tret la part positiva: “No ha estat una lesió greu, i estem desitjant que es pugui recuperar com més aviat millor”.

De cara a les properes sessions, Eusebio no preveu entrenar-se amb el Juvenil A. Tots dos equips seguiran exercitant-se a part per tal que puguin cobrir les seves necessitats.

Tornar a dalt