fcb.portal.reset.password

Eusebio atenent els mitjans de comunicació / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Després de la que ha estat la penúltima sessió preparatòria abans de rebre, diumenge, el Xerez, Eusebio Sacristán ha valorat la marxa de Jonathan Soriano. A més, ha fet referència a les diferents opcions per suplir la seva baixa i ha apuntat també a la importància d'assolir els tres punts en el compromís d'aquest diumenge al Miniestadi contra el Xerez.

D'aquesta manera, l'entrenador barcelonista ha explicat que la seva plantilla ha encaixat molt bé la marxa de Soriano, perquè es tracta d'una gran oportunitat a la seva carrera futbolística: "Tots hem encaixat la notícia molt bé. La plantilla està satisfeta per ell, perquè va a millorar en la seva carrera. Aquesta és una bona notícia per al grup, i estem molt contents per ell".

En aquest mateix sentit, Eusebio ha comentat que ja durant la pretemporada es va treballar per planificar una plantilla en què es podia produir aquesta marxa. Incidint de ple en les opcions per suplir la baixa de Soriano, el tècnic ha apuntat molt directament a un jugador en concret, Rodri. "Rodri és un jugador que es troba millor en aquesta posició de davanter centre. Aquesta baixa li permetrà tenir més minuts en aquesta posició. És la seva hora", ha explicat. El tècnic també compta fins a final de temporada amb Rafinha com a alternativa en aquesta posició, tal com ja va fer al principi del curs.

Confiança en els juvenils

Com ja ha demostrat en altres ocasions, Eusebio té plena confiança en el Juvenil A per completar el seu equip: "Si hi ha alguna baixa tenim jugadors als juvenils que ho estan fent molt bé i que tenen la capacitat i la qualitat per reforçar-nos". Un d'ells, segons ha confirmat el mateix entrenador, és Dongou, que ha participat en les dues darreres sessions preparatòries del Barça B: "Ho està fent molt bé. Podria reforçar-nos en un moment determinat i és per aquest motiu que el tindrem sovint amb nosaltres a partir d'ara".

El Barça B té per davant dos partits a casa, contra el Xerez i l'Osca. L'objectiu és clar: "Intentar trencar la ratxa de partits sense guanyar." De moment, l'equip es troba centrat de ple en el primer dels dos, el d'aquest diumenge: "Ens centrem sempre en el següent partit, que en aquest cas és el del Xerez. Esperem poder aconseguir els tres punts i així poder veure el futur d'una manera molt més optimista."

Penúltima sessió abans de rebre el Xerez

El Barça B ha continuat aquest divendres amb la preparació del partit d'aquest diumenge al Miniestadi davant el Xerez. En aquesta ocasió, Eusebio ha comptat amb cinc jugadors del Juvenil A: Dongou i Patric, que ja es van exercitar amb el filial dijous, així com Miguel Ángel, Jordi Quintillà i Campabadal. Una altra de les novetats de la sessió preparatòria ha estat la presència de Montoya, que en els últims dies s'havia estat entrenant amb el primer equip. Cal recordar les baixes de Gustavo, Carmona i Ilie. Lobato, per la seva banda, ha fet una part del treball amb el grup.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();