fcb.portal.reset.password

Eusebio, assegut a la banqueta / FOTO: ARXIU FCB

Tot i que en la primera jornada el Barça B havia perdut al Mini contra el Vila-real B, Eusebio no va apreciar cap símptoma a Cartagena d’ansietat o nervis en la seva plantilla.

Sense ansietat

El Cartagena havia perdut també en el seu debut i necessitava puntuar per satisfer la seva afició i per això l’equip local va exercir molta pressió des de l’inici, però la reacció del B va estar a l’altura del que reclamava Eusebio.

El de La Seca ho va recalcar en la roda de premsa postpartit: “Hem tingut molta tranquil•litat per moure la pilota i dur a terme el nostre futbol superant la pressió d’un rival necessitat com nosaltres de sumar els tres primers punts. Estic molt content del treball dels meus jugadors, no els poso cap però”.

El debut de Grimaldo

Eusebio no va tenir cap problema a desfer-se en elogis del lateral esquerre Grimaldo, debutant a la Segona A amb només 15 anys: “Grimaldo ha demostrat en el seu debut una gran mentalitat, ha de seguir treballant per créixer encara més”.

L’aposta per Grimaldo no és, per Eusebio, una anècdota: “És un exemple de com es treballa al planter, els jugadors assimilen des de petits els conceptes i automatismes que volem i quan pugen la seva adaptació és més senzilla”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();