fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán a l'entrenament del filial

El Barça B s'ha entrenat aquest dijous a les 11 hores a la Ciutat Deportiva de Sant Joan Despí. Els d'Eusebio Sacristán han fet una sessió preparatòria, tenint present que aquest dissabte juguen un partit important contra el Cartagena al Miniestadi (18.00 hores, Esport3). El filial tornarà a entrenar-se aquest divendres a les 11 hores.

Un planter incomplert

El Barça B s'ha exercitat sense tots els seus efectius. Tello, Dos Santos, Masip i Sergi Roberto s'han entrenat amb el primer equip, mentre que Lobato i Espinosa han fet la primera part amb el Barça B i, posteriorment, han continuat l'entrenament amb el primer equip.

Patric i Dongou, que dimecres van jugar amb el Juvenil A, han fet un treball de recuperació. D'altra banda, Ilie segueix la seva recuperació al gimnàs i serà baixa segura per al pròxim partit. Gustavo, també lesionat, s'ha preparat apartat del grup.

Carmona torna a entrenar-se

El jugador del filial s'ha tornat a exercitar amb els seus companys d'equip després d'haver estat baixa durant tres setmanes. "És el segon entrenament que fa amb el grup. És una lesió molt de sensacions, de saber si té molèsties o no en té", explica Eusebio Sacristán, que encara no sap si Carmona podrà jugar contra el seu antic equip, el Cartagena: "Encara tenim l'entrenament de divendres per determinar si pot entrar en la convocatòria i si pot jugar".

Bona actitud dels jugadors

L'entrenador ha valorat molt positivament l'actitud de tota la plantilla: "La sensació de compromís que estan mostrant els jugadors en els últims partits ens dóna tranquil·litat". Sacristán considera que l'equip segueix en una bona línia, en què s'ha de mantenir:  "La idea és continuar amb aquest bon moment pel qual travessa l'equip. Tenim un partit important per endavant i esperem poder continuar en aquesta línia".

Tot i la seva satisfacció amb la plantilla, no es deixa emportar per l'alegria: "Com a equip hem crescut, ens mostrem cada cop amb més solvència i amb més serietat. Les possibilitats de millora, però, encara són grans"

"Ara tots els partits són importants"

El Barça B s'ha entrenat pensant en el pròxim partit de Lliga contra el Cartagena. "Indubtablement, és un partit important, però crec que tenim el nivell com per poder afrontar qualsevol partit amb possibilitats de guanyar-lo", ha comentat l'entrenador del filial. "Serà un rival que vindrà a totes al Mini. Compta amb jugadors hàbils i desequilibrants al davant, i això ho haurem de tenir molt en compte", ha afegit Eusebio Sacristán.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();