Fundat fa 118 anys, el 1899, el FC Barcelona és un club únic, propietat dels seus més de 143.000 socis i el més exitós des del 2003 amb la consecució imparable de títols. Precisament durant aquests anys el Barça ha guanyat quatre de les seves cinc Champions League i set de les seves 24 Lligues. Gràcies a la seva personalitat, el FC Barcelona és reconegut com a ‘més que un club’. L’inconfusible estil de joc del primer equip de futbol es projecta arreu a través dels millors jugadors i entrenadors del món i es combina amb la confiança del Club en el talent nadiu: la Masia. Jugadors com Puyol, Valdés, Xavi, Iniesta, Piqué i Leo Messi han sorgit del talent format al planter i han esdevingut grans estrelles mundials. En el cas de Messi, el millor jugador de la història que s’hagi pogut veure mai al món del futbol.

La llegenda del Club, Johan Cruyff, va implantar un model únic al FC Barcelona que va esdevenir una revolució i que avui dia és un estil únic i inconfusible que van seguir i evolucionar entrenadors exitosos amb el Barça com Frank Rijkaard, Pep Guardiola i Luis Enrique entre d’altres.

Tot això va de la mà de l’ambició del FC Barcelona de convertir-se en la institució esportiva més admirada, estimada i global del món. Aquesta missió es basa en principis com la humilitat, l’esforç, l’ambició, el respecte i el treball en equip. El creixement imparable del Club l’ha convertit en una institució global amb més de 300 milions de fans i en un líder a les xarxes socials. 

Si vols seguir tota l’actualitat i saber les notícies del FC Barcelona només has de consultar aquí tota la informació sobre el Club. Assabenta’t de tots els detalls de l’actualitat blaugrana i estigues al corrent de les darreres notícies al portal oficial del FC Barcelona.