Informació sobre la Llei Orgànica espanyola 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (articles 5, 6 i 11) i la Llei espanyola 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Les dades personals facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer de titularitat del FC Barcelona i seran objecte de tractament per a la gestió de les seves relacions amb el FC Barcelona, i per a l'enviament de publicacions i comunicacions per correu postal i electrònic referents a activitats i serveis del FC Barcelona; només seran cedides a terceres persones amb el seu consentiment o si a llei ho estableix.

Les seves dades personals també seran utilitzades, per a informar-lo i enviar-li promocions i ofertes comercials relacionades amb serveis i productes que al Futbol Club Barcelonal'interessi comercialitzar, en cas que no s'oposi al tractament en el termini de 30 dies o marcant la casella del formulari d'alta.

Pot exercir els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació dirigint-se a OAB FCBarcelona, per correu postal a Av. Arístides Maillol s/n 08028 Barcelona o per correu electrònic a l'adreça .

Ús de l'adreça de correu electrònic i del número de telèfon mòbil

D'acord amb el que disposa la Llei espanyola 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, modificada pel Reial Decret-llei 13/2012, autoritzo expressament al FC Barcelona l'enviament de missatges sobre informació, promocions i ofertes comercials relacionades amb serveis i productes que al FC Barcelona l'interessi comercialitzar a l'adreça de correu electrònic i al telèfon mòbil que he facilitat a oab@fcbarcelona.cat, o al domicili del responsable del fitxer.