Concursos d'arquitectura del Projecte Espai Barça

A partir d'aquest 5 de juny, tal com es va avançar en la presentació de ‘L’Espai Barça, un any de treball’, s'ha posat en marxa el concurs internacional d’arquitectura per al Nou Camp Nou i el Nou Palau Blaugrana amb la publicació d’un plec de bases amb regles i criteris per a la selecció. Aquest concurs internacional es durà a terme en un format a dues voltes, i compta amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

El jurat està integrat per cinc membres del FC Barcelona, quatre membres de la Junta Directiva i un arquitecte; tres membres del Col·legi d’Arquitectes; i un, de l’Ajuntament de Barcelona. A més, hi ha una comissió tècnica formada per nou membres, set del Club i dos del Col·legi d’Arquitectes.

En la primera volta, que s’allargarà fins al mes de juliol, es farà la fase de prequalificació dels diferents equips, a partir del plec de bases amb regles i criteris per a la selecció. Del 5 de juny al 6 de juliol estarà obert el període d’entrega d’informació de prequalificació dels equips i durant els mesos de juliol i agost tindrà lloc la revisió per la comissió tècnica i la selecció dels finalistes pel jurat.

A partir del mes d’agost i fins al mes de desembre, tindrà lloc la segona volta, el concurs d’idees. Les propostes seran revisades per la comissió tècnica i al mes de desembre està previst que el jurat anunciï els guanyadors dels dos concursos.

[[BOTOGRIS::PLEC DE BASES++NOU CAMP NOU::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/167/522/original/UP3_Plec_Bases_Concurs_Arquitectura_NCN_2015.06.05_v4.v1433675180.pdf::VER::NF::TRACKING::boto-fitxa-ca::descarrega-pdf-espaibarca-1::]]

[[BOTOGRIS::PLEC DE BASES++NOU PALAU BLAUGRANA::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/167/523/original/UP4_Plec_Bases_Concurs_Arquitectura_NPB_2015.06.05_v4.v1433675199.pdf::VER::NF::TRACKING::boto-fitxa-ca::descarrega-pdf-espaibarca-2::]]