Fotomuntatge FCB

D'entre l'extensíssima oferta turística i cultural de Barcelona en destaca la qualitat dels nostres museus. En tenim molts exemples, però n'hi ha un que ha esdevingut i que fa les delícies de petits i grans com cap altre: El Camp Nou Experience. Actualment, el Camp Nou Experience és, amb més d'un milió i mig de visitants anuals, el museu més visitat de Catalunya i el tercer més visitat d'Espanya. 

D'aquell primer museu del Barça se'n conserva tot, però ara l'experiència de visitar-lo va molt més enllà. Els últims avenços tecnològics i la possibilitat de visitar les instal·lacions més emblemàtiques del nostre Estadi fan del Camp Nou Experience, una experiència per recordar tota la vida.

Amb el Camp Nou Experience, els visitants tindran l'oportunitat única de quedar bocabadats amb l'emoció que es viu al Camp Nou durant un tour pels racons més emblemàtics de l'Estadi, accedint al terreny de joc des del túnel de vestidors, amb els records de la història del FC Barcelona al nostre museu, amb els objectius assolits per Leo Messi en un espai dedicat als seus trofeus individuals, amb les Copes d'Europa de la Champions League guanyades a Wembley, París i Roma i amb la imponent zona multimèdia on, a través de les projeccions més espectaculars i pantalles tàctils de tota mena, podran interactuar amb els 115 anys d'història del nostre gran Club.

Aquesta oferta es completa amb les terrasses i cafeteries de l’Estadi, on podran gaudir de la nostra gastronomia, i amb la FCB Megastore, la botiga Nike més gran del Barça!

[[BOTOVERMELL::Compra la teva entrada++Camp Nou Experience::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbmuseu/ca_ES/entradas/evento/1200/session/13498/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=home-boto-modul-lateral-ca&utm_campaign=compra-museu-tour-camp-nou&_ga=1.65863532.319403710.1415890831::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]