Tant de vacances com de cap de setmana o en dates assenyalades, Barcelona ofereix un ampli ventall d'opcions per a tots els gustos: activitats gratuïtes, activitats infantils, activitats culturals,...  i d'entre totes, la proposta d'activitat familiar que ha esdevingut l'estrella de les escapades a Barcelona i que roba el cor a petits i grans com cap altra, és El Camp Nou Experience

que, amb més d'un milió i mig de visites anuals, s'ha convertit en el museu més visitat de Catalunya!

El Camp Nou Experience, amb el seu tour & museu, és una cita indispensable per aquells que heu decidit fer un viatge a Barcelona. Una experiència que ja forma part de l'itinerari de les famílies que fan ruta per Barcelona i busquen les millors activitats amb nens.

El Camp Nou Experience us ofereix l'oportunitat de reviure els millors moments del Barça i compartir-los amb els més petits de la casa. L'emoció d'accedir al terreny de joc, descobrir els racons més emblemàtics de l'Estadi o interactuar amb els 115 anys d'història del Club a la imponent zona multimèdia farà de la vostra visita, un record familiar inoblidable.

Una experiència blaugrana inmillorable que podeu arrodonir assistint a un partit del Barça! Des de fa molt poc ja podeu trobar punts de venda d'entrades als llocs més concorreguts del centre de Barcelona.

[[BOTOVERMELL::Compra la teva entrada++Camp Nou Experience::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbmuseu/ca_ES/entradas/evento/1200/session/13498/step1r2::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]