La màgia de Neymar Jr als entrenaments

La màgia de Neymar Jr als entrenaments

Repassa els millors gols i habilitats tècniques del brasiler durant les sessions preparatòries a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La habilitat tècnica de Neymar Jr al terreny de joc és innegable. Partit rere partit, el brasiler treu a passejar els seus recursos més màgics i enlluerna tothom amb el seu joc. Membre d'un trident històric, juntament amb Leo Messi i Luis Suárez, el crac brasiler de 25 anys va aterrar a Barcelona el juny del 2013. Ara, després d'aquestes tres temporades i mitja, està molt a prop d'arribar als 100 gols amb el Barça i ja ha superat els 94 que va fer Ronaldinho amb la samarreta del Barça. 

Però no només demostra la seva classe sobre la gespa del Camp Nou o dels estadis que visita, sinó que també ho fa cada setmana, i en cada sessió, durant els entrenaments que es realitzen a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que no perd l’oportunitat de provar regats impossibles, xuts imparables, jugades ràpides o driblatges implacables.

Ho pots comprovar en aquest vídeo, on es repassen els seus millors gols en les sessions preparatòries de l’equip de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut