El FC Barcelona ha posat en marxa una nova aplicació oficial per a iPhone. Es tracta del FC Barcelona WorldTap, un joc que consisteix a fer el màxim nombre de tocs de pilota ('taps') sense que toqui a terra.

Aquest nou joc, que ja està disponible a Itunes, permet que els usuaris puguin participar en un concurs mensual i competir amb jugadors de tot el món, amb premis com una samarreta firmada, una samarreta personalitzada o una pilota oficial. A més, hi ha un rànquing 'online' amb la posició en temps real de tots els participants.

Aquesta App es desenvolupa en una recreació digital del Camp Nou, que es va omplint a mesura que avança el joc i que canvia de climatologia en funció del temps que fa realment a la ciutat de Barcelona.

El joc, que té un preu d'1,59 euros, està disponible en català, castellà, anglès, àrab portuguès, xinès i japonès. L'equip del FC Barcelona WorldTap es compromet a realitzar accions solidàries d'acord amb la xifra total de 'taps' que aconsegueixin tots els usuaris que participen en els concursos mensuals. Com més hi jugues, més ajudes.

Més informació a www.worldtap.net