FC Barcelona Fantasy Manager 2012

FC Barcelona Fantasy 2012 és el joc culer multiplataforma. Està disponible al Facebook , l'iPhone i Android via Facebook, en versió multiidioma, i ofereix l'oportunitat, a tots els amants del futbol que gaudeixen com a espectadors, de dirigir el club barcelonista en primera persona.

En aquest joc els usuaris podran interactuar amb la resta de participants, jugar amb els seus amics, competir amb altres equips i demostrar que són els candidats ideals per gestionar el FC Barcelona. Per fer-ho, hauran de crear un equip, entrenar i mantenir en forma els jugadors per als partits. Així, els jugadors podran construir la seva pròpia ciutat esportiva, ampliar-la, gestionar les finances del Club, competir en tornejos exclusius i tancats contra usuaris de tot el món i guanyar premis.

Els participants poden jugar amb el planter del FC Barcelona, formar el seu propi equip o deixar que el mateix Guardiola els creï un equip. A més, els resultats, tenint com a base la realitat, aporten un component més realista al joc.