Lliga Digital

La Lliga Digital, competició pionera a nivell mundial, traslladarà al món dels videojocs dels campionats de la Lliga BBVA i la Lliga Adelante. Els jugadors s'han d'inscriure en la disciplina d'un dels 42 clubs de les dues màximes categories i podran representar al seu club bé des de la pedrera o bé com a titular de la primera plantilla en el Campionat Nacional de Lliga Digital. Totes les activitats de l'equip de videojugadors del FC Barcelona es podran seguir a través d'www.onlinechampions.com, tota una xarxa social al voltant del futbol digital. Els millors jugadors de videojocs de futbol del món ja esperen per lluitar per formar part de l'equip de futbol digital del Barça. A més, hi haurà observadors encarregats de seguir les evolucions i resultats dels participants per seleccionar els escollits per a la primera plantilla.

El planter de videojugadors mantindrà l'esperit de la Masia, és a dir, no només hi haurà competició sinó també un àmbit de formació. Tots els jugadors inscrits a la Lliga Digital sota la disciplina del FC Barcelona disposaran de classes i consells per desenvolupar el seu joc i millorar els resultats. Els videojugadors que formin part de la primera plantilla digital del FC Barcelona representaran al Club a la Lliga Digital mentre que si ho fan des de la pedrera competiran a la Lliga Academy.

A partir del proper 2 de juliol, començarà la pretemporada 2012/2013 i tots els jugadors inscrits sota la disciplina del Barça competiran entre si per una plaça a la primera plantilla, el que els donarà dret a defensar els seus colors en la LLIGA DIGITAL.

La inscripció en l'equip de videojugadors del FC Barcelona està oberta a tothom. Es tracta d'una competició on els jugadors participen en línia amb el seu ordinador o consola. Al costat del honor de formar part de l'equip de futbol digital del FC Barcelona, els jugadors que s'inscriguin sota l'ensenya del club formaran part i competiran des de la seva pedrera, i aquells que demostrin major talent, podran ser seleccionats per formar la primera plantilla digital i disputar el campionat de lliga.

[[BOTOGRIS::Participa++Lliga Digital::http://www.estoesotraliga.es/juegos/liga-digital/ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]