FC Barcelona - Darius Sinathrya: "It is a great honour to be an Honary Fan of Barça"

Darius Sinathrya, reconegut actor i presentador indonesi, és des d’aquesta setmana Fan d’Honor del FC Barcelona. Sinathrya ha signat aquest dijous a les oficines del FC Barcelona la seva condició com a representant barcelonista en aquest país asiàtic amb el director general del Club, Antoni Rossich.
Sinathrya ha volgut celebrar aquesta fita vestit amb una camisa amb un estampat bàtik (el tradicional estampat indonesi) amb l’escut i els motius del Barça. “És un gran honor ser Fan d’Honor del Barça. A partir d’ara espero poder ajudar molt el Club”.

Trobada amb els jugadors

Darius i Donna Agnesia, la muller de l’actor, han estat aquests dies a Barcelona i dimecres van poder visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper on van conèixer de primera mà els jugadors del primer equip. Cesc, Messi, Iniesta, Thiago o Valdés, entre d’altres, van compartir una estona amb Sinathrya i li van signar una samarreta blaugrana.

“És clar que hi ha jugadors com Messi, Iniesta o Xavi, però a Indonèsia, tots els jugadors de l’equip són molt estimats”, afirma Darius. De fet, Darius i la seva dona demostren la seva estimació pel Club. La vida personal de la parella està plena de referències al Barça, ja que la seva dona és sòcia del Barça i dos dels seus tres fills es diuen Lionel i Diego Andrés, en honor a Leo Messi, Diego Armando Maradona i Andrés Iniesta.

Aquesta és la tercera visita de Darius a Barcelona: “sempre he tingut molt bones expericiències però aquest cop ha estat el més important per a mi. És un somni fet realitat poder conèixer els jugadors i esdevenir el fan d’honor del Club a Indonèsia”.

“El Barça té molts fans al meu país i senten molta passió pel FC Barcelona. Segueixen amb bogeria cada dia l’actualitat del Barça i cada setmana els partits de l’equip”, afirma Darius, que ja vola cap a Itàlia. Dimecres serà un aficionat blaugrana més donant suport a l’equip al Giuseppe Meazza en el partit de Lliga de Campions contra el Milan.

Tercer fan d'honor

Així doncs, Sinathrya, nascut a Suïssa –Darius recorda que “com Gamper”- fa 28 anys, és el tercer Fan d’Honor després de l’actor indi Ranbir Kapoor i el cantant japonès Yu Shirota. De la mateixa forma que succeeix al Japó o a l’Índia, el seguiment de l’actualitat barcelonista a Indonèsia és molt elevat. “La gent del meu país estima molt el Barça”, reconeix Darius, per qui és molt important entendre “com el futbol és un símbol d’identitat de l’esperit de Catalunya i Barcelona”.