Regala somnis, regala experiència Barça!

Només hi ha 300 entrades disponibles, afanyat i no et quedis sense la teva!

MECÀNICA DE COMPRA:

 • Escull entre pack Bàsic o Premium.
 • Per aconseguir les entrades de futbol: Clica al botó “Compra futbol” i introdueix el codi FUTBOLXMAS en el camp promocional que apareixerà a la part inferior del procés de compra. L’import representa el preu total del pack (Entrades futbol + bàsquet).
 • Per aconseguir les entrades de bàsquet: Clica al botó “Compra bàsquet” i utilitza el localitzador de l’entrada de futbol per introduir-lo en el camp promocional. L’import serà 0€ ja que anteriorment ja hauràs pagat la totalitat del pack.
*Important: Un cop comprada l'entrada de futbol, hauràs d’esperar un màxim de 72 hores abans de comprar l’entrada de bàsquet per tal que puguem activar el localitzador de l’entrada de futbol que utilitzaràs com a codi.

PACK 3: BARÇA vs GIRONA + BARÇA LASSA vs ESTRELLA ROJA

 • BÀSIC - 38 €
  Zona Futbol: 3ª Graderia Superior Gols i Corner
  Zona Bàsquet: Zona 2 Centre, 2 Superior i 3 Inferior
     
 • PREMIUM - 55 €
  Zona Futbol: 2ª Graderia Superior Gols
  Zona Bàsquet: Zona 2 Centre, 2 Superior i 3 Inferior
     

CONDICIONS D'ÚS:

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida pels partits Barça – Girona i Barça Lassa – Estrella Roja fins a exhaurir-ne existències. Promoció aplicable del 13/12/2017 al 07/01/2018 al web del Club (fcbarcelona.cat) mitjançant el codi FUTBOLXMAS per aconseguir les entrades de futbol i el localitzador de les entrades de futbol per aconseguir les de bàsquet.