Play Handbol

El Club ofereix diferents opcions de viatge per anar a la Final Four d'handbol

El Barça d'handbol disputarà a Colònia, del 31 de maig a l'1 de juny, una nova Final Four d'handbol, la quarta als darrers cinc anys.

El Club ofereix diferents propostes de viatge als abonats del Palau i als socis del Club que tinguin entrada i vulguin acompanyar a l’equip a Colònia. Cal recordar que el Barça disputarà la primera semifinal de la Final Four de Colònia a les 15,15 hores del dissabte 31 de maig, contra SG Flesburg.

La intenció del Club és que els barcelonistes tinguin diferents opcions segons les possibilitats que hi hagi.

Viatge amb l’equip*: una experiència única per viure la Final Four d'handbol, com si fossis un més del primer equip. N'hi ha un nombre reduït de places a l’avió oficial del Barça. Viatges amb els teus ídols (vol de tornada), et traslladen en bus des de l’aeroport fins a l’hotel i al pavelló per veure el partit. No hi ha una manera més emocionant de viure els partits. Places limitades.

Per demanar informació de viatges cal trucar a FCBViatges al 93 521 55 19 o enviant un mail.

Aquí pots consultar les diferents opcions de viatge per anar a Colònia a veure la Final Four d'handbol.

[[BOTOGRIS::Programa desplaçament avió xàrter++::http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/098/730/original/Despla_ament_a_Col_nia_NOMES_vol_trasllats_.v1399364629.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOGRIS::Programa desplaçament avió + hotel++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/098/731/original/Despla_ament_a_Col_nia_vol_hotel_trasllats_.v1399364726.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

* Només vol de tornada amb els jugadors