Dorsey, esmaixant en una jugada del partit. FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Gran tercer partit al Palau

Només en queda una. I dues oportunitats per aconseguir-ho. El Barça de Xavi Pascual és a un triomf de guanyar la Lliga Endesa després d’haver-se exhibit aquest dimarts contra el Reial Madrid (94-79). Els blaugranes van començar a decantar el matx en un primer quart de pel·lícula que va tenir continuació en el segon. Els blancs, sempre a remolc, no van poder superar en cap moment el Barça més seriós del play-off. Amb aquesta victòria el Barça pot aconseguir el títol aquest dijous al Palau, però que ningú es pensi que serà fàcil.

A la venda les entrades de visibilitat reduïda

El Palau Blaugrana pot decidir el títol de Lliga aquest dijous (19.15 hores) contra el Reial Madrid en el quart partit de la final de la Lliga Endesa, i es viurà un ambient de luxe. I és que, tot i que encara queden entrades de total visió per al partit, la disponibilitat és molt baixa i, per tant, el Club ha activat aquest dimecres la venda de les entrades de visibilitat reduïda.

Aquestes entrades, que no tenen una visió total de la pista, es venen exclusivament a les Taquilles Bulevard -al costat del Palau- en un horari que comprèn de les 9.30 h a les 19.30 h. A més, s’informarà cada comprador de les característiques de les entrades que està adquirint en cas que no en quedessin de total visibilitat.

Aquestes entrades tenen un cost de 16 euros pers als socis del FC Barcelona i de 17 euros per als no socis.

La disponibilitat d'entrades de visibilitat total anirà en augment

A mesura que els abonats de bàsquet alliberin els seus seients, la disponibilitat d'entrades de total visibilitat s'incrementarà.

Botó Barça - Madrid (4)