Facebook 30 milions

El FC Barcelona ultrapassarà en les pròximes hores la històrica xifra de 30 milions fans ratificant el liderat a nivell mundial del club blaugrana a Facebook. La marca global del Barça s'ha expandit a través de les xarxes socials on el Club es manté com un referent mundial.

Des de la seva arribada a Facebook (octubre de 2009), la progressió del Barça ha estat imparable amb un creixement espectacular que l'ha col·locat com el líder entre les pàgines esportives. Al febrer de 2011, una campanya amb Leo Messi com a protagonista buscava arribar a la xifra dels 10 milions de fans. Avui, 14 mesos després, el club ha triplicat els seus números a la principal xarxa social.

Innovació constant

En les últimes setmanes, amb la implementació de la nova línia de temps al Facebook, els fans blaugrana de tot el món han vist millorada la seva experiència al web-Ara poden gaudir de fotos de més qualitat, repassar parts de la història de l'entitat , conèixer les últimes novetats i vídeos dels seus ídols, posar a prova els seus coneixements contestant a preguntes o compartir el sentiment blaugrana deixant les seves fotos.

Més de 300 Camp Nou

Per entendre la magnitud del que representen els 30 milions de fans que suma a Facebook al Barça cal veure que tots aquests seguidors no cabrien ni en 300 Camp Nou - que té una capacitat de 98.000 seguidors -. A nivell de clubs i per darrere del FC Barcelona se situen Reial Madrid (27,1 milions de fans) i Manchester United (24,2 milions de fans) a dia d'avui.

Més presència 2.0

A més del lideratge a Facebook gràcies als seus 30 milions, el Barça també encapçala la llista mundial de clubs esportius amb més seguidors a Twitter i Google +. A la xarxa dels 140 caràcters els tres comptes oficials del club (@fcbarcelona @fcbarcelona_es y @fcbarcelona_cat) ja han superat els 8,6 milions d'followers mentre que a Google + el club blaugrana ja ha superat el milió de seguidors i és la primera pàgina esportiva i cinquena mundial.

Envia les teves fotos

Per celebrar la històrica xifra, els seguidors del Barça poden enviar les seves fotografies tant a través del nostre Facebook com a Twitter a través del hashtag #30FCB