ELS MILLORS EQUIPS D'EUROPA AL PALAU!

S’apropa la fase decisiva de la Eurolliga, ja han passat per el Palau alguns dels millors equips d’Europa però com s’acostuma a dir, el millor sempre ve al final!

Els propers 3 i 30 de Març ens visiten dos històrics del bàsquet europeu: el 7 vegades campió de la Eurolliga i actual campió CSKA Moscow i el 6 vegades campió Maccabi Tel Aviv. Com sabem que no t’ho voldràs perdre t’oferim un pack amb tota l’emoció del millor bàsquet d’Europa al millor preu:

Pack Eurolegends: Des de només 26 € (PVP 36 €), viu dos partits amb dos rivals de Llegenda com el CSKA i el Maccabi Tel Aviv. Viu la màxima emoció del millor basquet a un preu molt especial.

No et pots deixar escapar aquesta promoció i no venir al Palau! Tu n’ets una part clau!

PACK EUROLEGENDS:
CSKA (03/03 – 21.00h) + Maccabi (30/03 – 21.00h)
 • ZONA 2 CENTRE (Boca 3103)
  De 61 €
   Per només 44 €
 • ZONA 4 ALA (Boca 408)
  De 36 €
   Per només 26 €
 • ZONA 4 CENTRE (Boca 410)
  De 36 €
   Per només 26 €

* Dates i horaris pendents de confirmació, més informació a www.fcbarcelona.es.

** 'Packs' de venda exclusiva online en un pagament únic (dependrà de la zona). En cas que es compri una entrada per valor diferent, no es podrà pagar la diferència i adquirir el 'pack'. En cas que existeixi alguna incidència durant el procés de compra el FC Barcelona es reserva el dret de fer les rectificacions oportunes.

*** La resta del 'pack', es lliurarà el mateix dia del 1r partit del ‘pack’ a les taquilles del Bulevard des de 2 hores abans de l’inici del partit. En el cas que la localitat del primer partit no estigui disponible, la resta d'entrades serien d'una localitat a la mateixa zona. Per recollir el ‘pack’ s’haurà d’ensenyar el DNI del comprador i l’entrada del primer partit. Promoció no acumulable amb altres ofertes, unitats limitades.