Mitjançant l’OAE el FCBarcelona es fa més accessible al soci i simpatitzant barcelonista i a tot el col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva. Per als usuaris de llengua de signes els oferim la informació dels textos del web en vídeos en aquesta llengua. Tots els vídeos estan subtitulats per garantir la màxima accessibilitat per a totes les persones sordes.

Índex de continguts
Introducció històrica al FC Barcelona
Més que un Club
Valors
Himne del FC Barcelona
L'escut
Els colors
Un estadi cinc estrelles
Història del Camp Nou
Palau Blaugrana
Ciutat esportiva
La Masia
La nova Masia
Viatges
Museu FCB
L'Oficina d'Atenció Especialitzada (OAE)
T'acompanyem
Localitats del Camp Nou amb millor accessibilitat
Entrades zona habilitada per a cadires de rodes
OAB. Canals d'atenció
Seient Lliure
Fundació. Qui som?

Alguns dels continguts del web del FCBarcelona estan ara adaptats en:

  • Llengua de signes catalana
  • Llengua de signes espanyola
  • Sistema de signes internacional

Tots els textos acompanyats de la icona són accessibles en llengua de signes. Per accedir al vídeo signat ha de clicar a la icona i accedirà al contingut. El text en català està acompanyat de la llengua de signes catalana. L’idioma espanyol té la seva correspondència amb la llengua de signes espanyola i el contingut en anglès conté l’adaptació al sistema de signes internacional.

Tots els arxius en llengua de signes també estan allotjats al Canal FCBarcelona Signes. Per tant també s’hi pot accedir des del YouTube del FC Barcelona.

Si us subscriviu al nostre canal, anireu rebent totes les novetats del Club en llengua de signes. Si teniu qualsevol necessitat relacionada amb la vostra discapacitat auditiva podeu fer-ho via mail. Si ho desitgen poden enviar-nos un vídeo en llengua de signes a aquest mateix correu.