Thom Browne vestirà el primer equip del FC Barcelona

Thom Browne vestirà el primer equip del FC Barcelona

L’exclusiva marca de roba nord-americana es converteix en patrocinador global del Club en la categoria de ‘Formal Wear’ durant un període de tres temporades

El FC Barcelona ha anunciat avui dimarts un acord de patrocini amb l’exclusiva marca de moda americana Thom Browne que la converteix en patrocinadora global del Club i que proporcionarà la roba formal del primer equip de futbol per a fora del terreny de joc. D’aquesta manera, a partir d’aquesta temporada i durant un període de tres anys, l’equip dirigit per Ernesto Valverde vestirà la firma Thom Browne en els desplaçaments.

Aquest nou acord suposa un pas important en el creixement previst en el Pla Estratègic aprovat per la Junta Directiva per a aquest mandat, i s’emmarca en l’objectiu del Club de buscar, de manera proactiva, els partners més adequats als valors i als trets que defineixen la seva marca, i trobar el millor contracte del món del patrocini del màrqueting esportiu en cada categoria.

Sobre Thom Browne

Thom Browne és una marca àmpliament reconeguda que ha modernitzat el vestit formal. Els dissenys de Browne transmeten una veritable sensibilitat americana basada en l'artesania de qualitat i la confecció precisa.

L'any 2001 Browne va fundar el seu negoci amb cinc vestits formals a mida en una petita botiga al West Village de la ciutat de Nova York i, en els anys següents, el va expandir per incloure col·leccions per vestir i accessoris per a homes (2003) i dones (2011). Paral·lelament als seus dissenys, Browne s'ha fet famós per la creativitat conceptual de les seves presentacions en passarel·la, concebudes per inspirar, entretenir i sorprendre alhora.

Browne ha estat guardonat amb els premis CFDA Menswear Designer of the Year (2006, 2013 i 2016), GQ Designer of the Year (2008), FIT Couture Council Award (2017) i el Cooper Hewitt National Design Award (2012). Actualment la marca es ven en més de 300 dels principals grans magatzems i botigues especialitzades, en 40 països i en 31 botigues pròpies a Nova York, Londres, Milà, Tòquio, Hong Kong, la Xina, Singapur i Corea del Sud.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

“Per al FC Barcelona és un orgull associar-se a una marca de reconegut prestigi com Thom Browne. Aquesta firma nord-americana d’alta costura vestirà els jugadors i membres de l’staff del primer equip del Club i amb aquest acord els nostres jugadors continuaran sent referents tant a dins del camp com a fora. Vull donar la benvinguda a la família del Barça a una empresa referent en el món de la moda com és Thom Browne”.

Declaracions de Thom Browne, fundador i dissenyador de Thom Browne

“Estic encantat d’estar associat i treballar amb els millors esportistes del món, especialment els esportistes que comparteixen els valors de Thom Browne. Els vestits representen la confiança de demostrar una individualitat vertadera i reforçar el significat que representa un equip com un sol bloc. Sempre he cregut que els esportistes de classe mundial són els millors models i són inspiradors. La imatge dels jugadors amb els vestits mostra la confiança i la individualitat que inspiren la joventut d’avui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut