Un clàssic al futbol sala i un derbi a l’handbol: la jornada dels segons equips

Un clàssic al futbol sala i un derbi a l’handbol: la jornada dels segons equips

Activitat total dels equips B de les seccions professionals, al llarg del cap de setmana

Arriba el cap de setmana i els segons equips de les seccions professionals del Barça competeixen ja en parts decisives de la temporada. La Ciutat Esportiva acollirà un clàssic de l’esport com és un Barça Lassa B – Betis de futbol sala i el Barça B d’handbol visitarà la pista de l’Handbol Bordils, en el derbi català de la División de Honor Plata.

Barça B – Betis: A la Ciutat Esportiva i en directe per Barça TV

Un clàssic del futbol traslladat al futbol sala. El dissabte a  les 16 h i en directe per Barça TV, el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà el partit entre el segon equip blaugrana i el Real Betis de Futbol Sala.

Els blaugranes arriben a la cita de la jornada 23 en el tercer lloc de la taula classificatòria i els andalusos ocupen el vuitè lloc. Els blaugranes venen d’un treballat triomf (4-5) a la pista del Mengíbar i tenen present el partit de la primera volta a Sevilla, on van haver de remuntar un 2 a 1 desfavorable per acabar guanyant per 3 a 4.

Derbi català de l’handbol

El Barça Lassa B d’handbol visita la sempre complicada pista de l’Handbol Bordils, a la jornada 21 de la División de Honor Plata. Els blaugranes ocupen la sisena posició de la taula, lluitant pels llocs de dalt i els gironins ocupen  el dotzè lloc, lluitant per sortir de la part baixa.

Un derbi sempre és un partit especial i a més a més jugar a Bordils, amb un ambient excepcional, i recordant el partit d’anada, on van empatar a 26, el Bordils –Barça B serà un dels partits més interessants de la part final de la temporada. La cita serà dissabte a les 20 h

El bàsquet visita Palma

Per la seva banda el Barça Lassa B de bàsquet continua el seu camí a la LEB Oro visitant la pista de l’Iberostar Palma el dissabte a les 20 h, a la jornada 25.Els punts en joc es presenten importants per l’esdevenir dels blaugranes a la segona màxima categoria del bàsquet estatal.

El Barça Lassa B ocupa la posició número 15 amb 8 triomfs en 24 jornades i els de Mallorca són en el lloc 17 de la taula amb 6 victòries. Una victòria blaugrana els allunyaria de les posicions de descens i donaria oxigen als de Julbe, a la part final de la temporada. El precedent de l’anada, amb victòria blaugrana per 69 a 53, convida a l’optimisme.

El Nacional Catalana rep el Caldes

El pavelló de Llars Mundet acollirà el partit corresponent a la Nacional Catalana d’hoquei patins, a la fase d’ascens, entre el Barça Lassa B i el Caldes B. Els blaugranes i el Caldes empaten a punts, 12, després d’onze jornades de competició. El partit serà diumenge a les 12 h.

El segon equip blaugrana ve de guanyar el Folgueroles per 2 a 5 i aspiren a mantenir aquest bon moment de resultats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut